o kapilarin kalktigi gun bilin ki arabayi satmisimdir. benimken ole biseyin olma ihtimali yok. :)
ilerki planlar insallah custom color, CF hardtop, built engine, 2 bar :D
Printable View
o kapilarin kalktigi gun bilin ki arabayi satmisimdir. benimken ole biseyin olma ihtimali yok. :)
ilerki planlar insallah custom color, CF hardtop, built engine, 2 bar :D
ahah bar kısmı süper :D tekrardan maşallah :)
çok süper sorunsuz binersiniz inşallah
da jantlar niye rota yav :) gerçek spoon çok süper olurdu bence
maşallah gerçekten.. emeğine sağlık.
süpeerrr hatta ötesi kazasız belasız.
Ben gene soru sorucam :) önleri neden 225 (bende 215) yaptın bi de s2k için çabuk ısınan hangi lastik iyidir.
batıkan yeni resimler yok mu yaa :)
onleri 225 yaptim cunku bendeki jant stock dan daha genis. stock birakamazdim. yani s2000 icin de ne lastik kullanicagin araba ile ne yapmak istedigine bagli. 400-500 hp icin mecbur drag radial kullanman lazim. yol tutusu kuru da cok iyi olsun diyosan bence Falken Azenis RT 615. eger gunluk olarak overall iyi bi lastik istiyosan, Goodyear Eagle F1 GS-D3 yada, Toyo Proxes T1R
yani 3km de lastik isinsa gene hayrini gorebilicek kadar bi yol gitmiyosun. sadece arkalari degistirebilirsin sorun olmaz
olm şu çamurluklara bişey yapmam lazım ya sürtüyo
Tolga süspansiyon yumuşak geliyor ve lastikte çok geniş bir kalıba sahip olduğu için sürtüyor bence. Biraz yükselt arabayı istersen
o daha T1R coilover larini cok aricak ama ona geri satmicaklar :D
ahh çok kötü gitti o, alan arkadaşa yalvarıyorum bana sat diye de, adam verir mi fıstık gibi t1r'ı :)
sorma gitsin...
neyse tolga bu rub etmesine cozum yok gibi bisey yani ya onlere genis fender alican yada surtucek. benimki her virajda surtuyo artik alistim
olm bi tanıdığın shop a recaro pole position sorsana . eğer koltuk arabaya sığmazsa race stripped yaparım arabayı o zaman sığar nediyosun ?
eywah tolga tamamen cızdı kafayı :D