%1.7 dönme çapın ufalmış bu sana hissetiricek birşey etkilemez, taban genişliğinde değişmemiş, 17 aldığın jantların hafifse bu senin için avantaj olucaktır. kayıp oluşturmaz.
Printable View
%1.7 dönme çapın ufalmış bu sana hissetiricek birşey etkilemez, taban genişliğinde değişmemiş, 17 aldığın jantların hafifse bu senin için avantaj olucaktır. kayıp oluşturmaz.
bilal abi yeni değişikler inşallah beklediğinden iyi olur birşey merak ediyorum
balanslama olayı rektıfıyecıdemı yapılıyor?
baskı balata volant 3 lüsü biraradaykenmi yapılıyor?
önce volant balans yapılıyor, sonra baskı üstündeyken baskı balans yapılıyor. rektifiyecide değil ben organize sanayi de yaptırdım.
Masallah kaZasis belasiz
KOCAMAN Bİ MAŞALLAH ALLAH KAZA BELA GÖSTERMİSİN ÖNCELİKLE..
bnde cıvıc sahibyim.çok guzel bi proje olmuş.bende böyle bi proje düşünüyorum aracıma.öncelikle bras bilgiye ihtiyacım war sanrım.sizden ö.dileyerek soruyorum yanı szin aracnız ies. K20A2 swap sonrası bumu oluyo_?
civic 1.4 is aracım, k20a swap bu oluyor aynen. sağol iyi dileklerin için.
tşkr ederm yardmcı oldgunz içn
Bilal hep merak etmişimdir. Bu K20 motoru sandık olarak getirtmek sadece yetkili bir servis aracılığı ile mi oluyor? Bir de ruhsat işleri nasıl oluyor? Sen 1.4 is alıyorsun kasa ile motor ile herşeyi 1.4is ve ruhsatta da öyle yazıyor ama motoru komple çıkarıp yepyeni bambaşka bir motor koyuyorsun. O zaman ruhsata hangisi işleniyor? TÜV de mi yapılıyor bu işlemler?
Serviste komple motor satışı yok, ya shrot block yada long block şekilde alabilirsin. diğer parçaları tek tek toplaman gerekir. İngiltere, japonya, kıbrıs yada usa den komple motor şanzıman tesisat manifold şarj dinamosu marş motoru vs vs şeklinde eksiksiz temin edilebilir.
2.el motor girişi ülkemize yasaktır.
Ben ruhsata işletme işlemini 4 yada 5 kez yaptım. Bir problemle karşılaşmadan halledebiliyorum. tüv sadece yeni motor numarasını gördüğünü takıldığını belirtir. tüvde başka bir işlem yoktur.
Gelsin S2000 :)
haydaaa bılal abı SC bı s2000 yaparsa tam olur.!
yok yok bişi yapacağım yok :) işime gücüme bakacağım artık.
Sen satmadan once Dogu egzantrik port polish kombosunu yaparsa super deneme olur valla aranizda :) Ne guzel denerdik ya eskiden serkan sen ben :) Kimse kimseye atar gider yapmazdi, video mideo yoktu, modlayip modlayip farkini gorurduk. Hey gidi hey...
SC f20c Swap EK 4dr UUuuuuuuh.