onu bunu bilmem birtek bildiğim şey bu peak garage denen dükkan labaratuar gibi tertemiz düzenli, çıkan işler belli![]()
onu bunu bilmem birtek bildiğim şey bu peak garage denen dükkan labaratuar gibi tertemiz düzenli, çıkan işler belli![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
araç sanki fabrikadan k20 çıkmış gibi duruyor pazar günü inceledim, başın kalabalıktı bilal rahatsız etmek istemedim.![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
eyvallah yavuz sağolasın. anlayışınız için teşekkürler çoğu arkadaş aynı şekilde düşünüp msg atıyorlar zaten eksik olmayın. 3 günlük koşturmacının üzerine o gün zaten çok yorgun ve uykusuzdum.
Failure is not an option.
Aynı şekilde, pazar günü bir ara gördüm çok kalabalıktı, sonra da göremedim selam veremedim..
Sizin motorlar eczaneden çıkmış gibi maşallah. Güzel proje, takipteyiz![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Bilal in arabası Muazzam olmuş çok da ciddi gidiyor Maşallah
Slincer lı ve slincer sız olmak şeklinde 2 tur köprü yolu yaptım
Yürüyen muhteşem kendi aracımdan sonra kullandıgım en stabil civic diyebilirim ne bir çekme var ne yoldan şaşma herşeyi ile 4 4 lük bir araç olmuş
gidişine gelince eh işte
şaka bir yana çok iyi gidiyor Maşallahı var aradan geçen 4 sene bile NA da neler değiştirmiş![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Aynı şekil bende tam bişeyler sorucaktım baktım yeterince curcuna var vazgeçtim,hatta o esnalarda birisiyle kaput-tavan uçuşu hakkında konuşuyodunuz
Herneyse araba çok güzel maşallah canlı görünce anlaşılıyor,heleki içi konsolu çok hoşuma gitti.4-4 lük bir araç olmuş tebrik ederim.
Bilal makina çok güzel olmuş ancak yanlış anlama ufak bir eleştiri getireceğim. Şu jantları değiş hocam ne olurBiraz daha güzel görünümlü bişey olabilir
![]()
[QUOTE=B.Aktepe;2501027]Civic EKK2 - K20A2 Swap | http://peakgarage.net
Bilal abi bu işlemi nasıl yapabilirim bende Skunk2 Coil Yay aldım Konilerime takacağım
Üst amortisör takozlarına custom işlem yaptığını söylemiştin nasıl yapılır yardımcı olabilir misin?
Birde resimde görünüyor kırmızı içerde amortisör durdurucular var onar benim öndekiler eskimiş yenilemek istiyorum nerden temin edebilirim. Teşekkür ederim.
kusura bakma daha yeni görüyorum msg ını.
ground control un amortisör kule bağlantılarını almanı tavsiye ederim. ground control top hats diye geçiyor. ebay çin işi kesinlikle tavsiye etmem. ben kendim yaptım fakat almak çok daha mantıklı olucaktır.
skunk 2 coil spring ve koni kullanımı için aparatları satılıyor.
Skunk2 Koni adapter 517-99-0690
ön amortisör bump stop lar zaten orjinalleri yüksek geldiği için kesip kullanıyorsun. sıfır da temin edebilirsin çıkmacılarada bakabilirsin.
Failure is not an option.
Cem abi bende elime aldığımda baktım bu ne dedim incecik bir segman üzerinde duruyoruz ama sağlam birşeye benziyordu ayrıca bu segmanda sorun çıkarsaydı kesin duyardık davalar açılırdı.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)