hocam zevk meselesi tabi ama ; heleki böyle bir araç ışıl ışıl parlamalı mat renk bence çok boğmuş. Ama tabiki Supra Supradır :)
Kazasız, belasız, cezasız inşallah
Printable View
hocam zevk meselesi tabi ama ; heleki böyle bir araç ışıl ışıl parlamalı mat renk bence çok boğmuş. Ama tabiki Supra Supradır :)
Kazasız, belasız, cezasız inşallah
Emeğine saygımız sonsuz abi ama rengi bende beğenmedim boğuk duruyor. Yanıyor, insanı yakıyor olmalıydı renk.
olmamıs bencede kanka,zevk senın tartısılmaz :)
Maşallah abi böyle beğendiysen bize laf düşmez Tekerine taş değmez inş :)
İyi ve olmamış dilekleriniz :) için teşekkür ederim. Ben beğendim kanlı canlı daha güzel duruyor. Şimdilik böyle olsun ilerleyen zamanlarda degisirim belki yine rengi :)
Supra supra olalı böyle zulüm görmemiştir :)
Aracınıza maşallah, zevkler ve renkler tartışılmaz önemli olan size keyif vermesi.
herkesin beğenebileceği daha farklı renkler varken mavi,beyaz,gri v.s..gibi, seninde belirttiğin gibi radikal bir karar verip farklı birşey ortaya çıkarmışsın.
cesaretin ve farklılığını ortaya koyduğun için tebrik eder güle güle kullanmanı dilerim cüneyt.
abi selamlar
kaplattığın yer tanıdık mı? biz de bi arkadaşın aracını aynı bu renge kaplatmayı planlıyoruz da
Cüneyt abi maşallah güzel günlerde kullan, spoilersız çok güzel durmuş ama aerodinamik için sıkıntı olur tabi bende vazgeçemezdim. :)
Farkli bir renk Farkliligi severim.Canli canli gormeniz lazim yakindan cok daha cekici duruyo.Makine ates ediyo resmen. Gule gule kazasiz belasiz sorunsuz iyi gunlerde kullanin insallah.Ben cok begendim.
supra supradır mor olsa ne yazar.
kırmızı olsa imza atar :)
Ben begendim cuneyt abi :))
Güzel renk valla fena degil , jantların rengi degistirilip daha can alıcı olabilir.millet ne renklerle geziyor :) maşallah arabaya .supra olsunda orkid moru olsun farketmez.Bir ara çekmeköydeydiniz sanırım imprezanızı hergün görüyordum hala buralarda mısınız
İsterse çamurla kaplı olsun supra supra'dır, zevk meselesi sonuçta güle güle kullanın
Abi kızıcan biliyorum ama, kaplamanda yırtık çizik vs görürsen sorumlusu benim :D
Renk tercihinde kimse yokmuydu yanında :)
Teşekkürler :) çekmeköy den suadiye ye taşındım dostum. Kerem kendi kendimin yanindaydim renk seciminde :) Ben memnunum renk seçiminden ...
Memnun olman lazim tabi haci para senin mal senin