..............................Daha önce açmış olduğum konu üzerinden devam ettiği için yeni yorumlar sayfa 9 dan itibaren devam etmektedir.............................
Arabamdaki turbo malzemelerini ikinci kez komple sattıkdan ve 1 ay önce de kızımın dünyaya gelmesinden sonra arabamı standart toplayıp satmayı aile zipec bi araba almayı planlıyodum ama ne yalan söliyim kıyamadımbende hemen parçacının yolunu tuttum saxodaki hemen hemen tüm mekanik parçaları sıfırını aldım ön takım akisler kulaklar bilyalar arka torsiyon tamir kiti yay amortisör tabla vs. sonrada atmosferik olarak yüklemeye karar verdim yine farklı bişi olmasını istediğim için arabamın hacmini 1800cc ye çıkartıp İTB ve pt52 li bi setup hazırladım hedefim tüm işlemler sonunda 200hp güç elde etmek sonrada ikinci araba gelince içini de boşaltıp hafifletmek (***** ben 107 kilo ve diet özürlü olduğumdan ağırlığı biyerden atmak lazım
)
daha şimdiden duyar gibiyim way 200hp olmaz wayy 1.8 kırılır yürümez vs. açıkcası bende bilmiyorum ama bakalım hepimiz görücez yürüyüp yürümüceğini
şimdilik buna binmeye devam edicem yakın zamandada bi aile zipec düplüklimalı araç alıcam saxoyuda ikinci evlat larak nufusa işlettircem
parça listesi
1.8 krank 88.3mm stroke
custom kollar
tu5jp4 silindir kapağı j4 yay şapka itici
tu5jp5 pistonlar 79mm
tu5jp4 kapak contası
oem kol krank kenar yatak
306 gti motor kulağı
custom vites çubukları
pt52 egzantrik
custom İTB
portpolish
aluminiyum egzantrik kasnakları
aluminiyum volant ve şarj dinamosu kasnağı
aeromotive benzin regülatörü
315cc enjektör
ms2 v3.0
cop ignition coil
walbro 255lph pompa
bronz debriyaj
mocal oil cooler plate
universal 13row oil cooler radiator
malzemelerin çoğu hazır olsada birkaçını daha tedarik etmedim zaten aceleside yok yaza kadar bir kaç ayım daha war yavaş yavaş onlarda yolda geliyorlar aracı ayağa dikmeme engel eksik bi parçam olmadığından elimdekilerle şuan topluyorum sonucunu çok merak ediyorum bakalım nasıl bişi meydana çıkıcak .
aracı komple kendim topluyorum o yüzden biraz uzun sürüyo neyazıkki hafta içide 08 - 17 çalıştığım için c.tesi ve mümkün oldukcada pazar çalışıp arabamı yapıyorum bakalım bi 10 gün içinde aracı yürütürüm
bir iki resim ekliyim
rektefiyesi bitmiş bloğumuz 1.8 krankımız balansı vs. bitmiş şekilde
piyasada koneks haricinde bir takım zar zor bulduğum 79mm mahle pistonlarım
bana 40 euro ya mal olan 2 kutu loctite silikon ve civata sabitleyici bi yağ kaçırırsa çok pis sövücem
ve bloğumuz ayakta mocal siparş ettiğim için şimdilik partner yağ soğutucusuyla idare edicem gelince değişicek
306 gti motor kulağımız içindede 12 metrik somunuyla birlikde bunuda kırarsa titanyumdan civata yaptırtcam
oem parçalarımız
kapak hariç 10 litre tinerle temizlenmiş parçalarımız ve bir iki tadımlık foto
devir daimi takarken o-ring i hasarlandı bende pazar günü olduğundan bulamadım bakalım onu yarın takıcam bronz baskımızda yarın gelicek ve şanzımanı oturtucam sonrada motoru arabay yerleştircem ondan sonra eliktrik işiwar kabloları gizlemem lazım onlarda bittiğinde kapağı monte edip allahın izniyle marşa basıcaz
yardımcı olan olmıyan herkese saygılar teşekkürler
mod arkadaşlardan ricam konunun başlığını düzeltebilirlermi teşekkürler