Bende dün akşam kurdum ama 30 gün sonra kapanıcak...Altif etmek için gerekli programı alabilirmiyim bende acaba...
Bende dün akşam kurdum ama 30 gün sonra kapanıcak...Altif etmek için gerekli programı alabilirmiyim bende acaba...
Cem ona bi bakıyım kardesim sagolasın
Ben de iste 2006dan beri kaspersky kullanıyorum ama kime sorsam memnun diil
Bu arada 5+1 müzik dinlerken kullanabilen varmı
Ben alısmısım öyle dinlemeye simdi sub ve 2 hoparlor az geldi
Hos DFX de kurcam ama![]()
az önce yeni laptop aldım orj win 7 home basic 64 bit kurulu =) dier makinamda da premium var zaten tmmdr xp finish
Home Basic güzel değil. En azından Home Premium olmalı bence.
Antivirus te NOD32 öneririm.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
I LoVe UltimaTe![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Antivirüste nod 32 nin üstüne tanımam..Kurup crack bile yapmaddan ayda bir net de sürüyle bulunan trial keylerle 30 günlük uzatabiliyorsun..Onun hiç bir ayar gerektirmeden indirdiğim şeyler dahil koruma altında tutması yeter..
Herzaman için de ücretsiz spybot-search and destroyu da anti-spyware olarak kurarım.O yine arka planda bana sormadan izler durur her türlü registery ve başlangıç değişiklikliklerinde beni uyarır..İzinsiz browser eklentilerini bulur vs.
İhtiyaç var sanırım günceli![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır kullanıyordum Win 7 yi herhangi bir işlem yapmadan,ancak bugun "Not genuine" hatası veriyor,masa üstü siyah ve sürekli yazlım lisanslı değil uyarısı veriyor.. Her türlü güncellemeyi vs. yapıyordum sorunsuz
Nasıl aşabilirim bunu acil yarım pls
Windows 7 Ultimate 64-bit Build 7600
The download link is: http://sharebee.com/2a96b51b
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)