![]() |
|
|
#1 |
![]()
Otomobil: Bir zmnlar meggy 1.6 turbo, clio 182...
|
23 Ekim Ankara Enka Bulusmasi
videolari buraya bekliyoruz...
chief-evren can rol type r cenk type r ahmet uygur megane rs leventin arkadasi s4 basar z4m brutal rs tekin tom cat rover bravo hgt tvt 106gti 2 si by burock megane 1.6 turbo Megane Rs vs Rol Typer http://videos.streetfire.net/video/R...-Rs_714939.htm Rol Typer vs Megane Rs http://videos.streetfire.net/video/R...-Rs_714940.htm Rol Typer vs Rover 220 http://videos.streetfire.net/video/R...220_714941.htm Type-R vs. Megane RS http://videos.streetfire.net/video/v...-RS_714987.htm vtc Type-R vs. Turbo Rover I http://videos.streetfire.net/video/v...ver_714984.htm vtc Type-R vs. Turbo Rover II http://videos.streetfire.net/video/v...ver_714986.htm[/ Son Düzenleyen izo; 24-10-2009 19:03. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: White ClioRs&ies
|
Son zamanlardaki en kalabalık gece buluşmalardandı gelenlere teşekkürler..
İzo aleti mastar gibi yapmışın amma yürüdü araban bu akşam bravo valla ![]() Son Düzenleyen chiefkadir; 24-10-2009 01:27. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
[QUOTE=chiefkadir;936081]Son zamanlardaki en kalabalık gece buluşmalardandı gelenlere teşekkürler..
İzo aleti mastar gibi yapmışın amma yürüdü araban bu akşam bravo valla Bizim arabadan çekilen bir iki Video ![]() QUOTE] manifold ise yaramis sanirsam herkesle cok iyi ayrildik Allah bozmasin...video yok ama bnm gordugum z4 de s4 u gecti.... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
s4 bu hafta iyiydi Levent biraz bakım felan yapmış kovaladım ama yetişemedim
![]() Çarşamba-Perşembe 800 rakımda denemek üzere sözleştik ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
s4 350 hp ye yakin diye duydum, sendeki cesarete hayranim abi zaten msallah...rol type r sesi biz mest etti, tam honda sesi sevmeye basldim diodum ki, duz boru spec bi si hondadan tekrardan soguttu beni
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Megane RS
|
İyi bir buluşma oldu plis,jandi gelmeden kimsenin arabasında arıza vs.çıkmadan temiz bir roll gecesiydi.Herkesin aracına maşallah..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Bmw e46
|
videoları bide göreydik
![]() __________________________________ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: S54
|
Guzel geceydi burnout yaptik vidyo ceken vardi
s4 lede deneme vidyosu varsa bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
video ceken 10 tane adam vardi, gonderdikleri bi tane video yok
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
günün galibi kimdi
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
başar musait olursan pazar günü 11 psi yürüyen vtec turboyla denermisin..
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Dostluk kazandı
![]() Ben deneyemedim ama izoyu çok cigerli gördüm Megane rs Ahmet ve Cenk'in ctr yi takmış peşine 2 boy felandı herhalde güzel gitti yani Tekinin rover'da bu gece biraz daha hazırlıklı gelmişti çok iyiydi maşallah.. tünay vti vs 106 gti denemesi ise baya çetin geçti.. Kazım ustalarında ellerine sağlık hazırladıkları 1.4 güzeldi ![]() Son Düzenleyen chiefkadir; 24-10-2009 02:10. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
vay be izo ya bak
..gerçi ben onun arabanın yuruduunu anlamıştım ztn 106yla 2 de bastık tutundum 3 e cektı yurudu biraz..4 e cekti uzamaya başlamıştı konya draglarından sonra arabasını ufak turboyla çıkardıgında ...hala öylemi duruyo bılmıom ama__________________________________ |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: var
|
Alıntı:
__________________________________ TURBO ZONE resim: R nin üstü çizili vites topuzu |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
tender06 mesut gti
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
tmm o zmn roz un tampon falan kırıktı boyası falan bitmek uzere haftya pazar musait olursa tunayk,onun arabayla mesutla falan denemek isterim
![]() __________________________________ |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: S54
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
video yok mu yahu
![]() izzet özellikle senin arabayı merak ediyorum ![]() __________________________________
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 06 sti
|
gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. beni de davet ettiği için kadir abiye ayrıca teşekkürler. cenk kardeşimle 3-4 kere denemeye çalıştık ama her defasında bi araç çıktı önümüze. ama görünen oydu ki 230 a kadar 2 araç arasında yarım boy bile fark yoktu. kadir abi ile 2 kez denedik. 1. denemede ben 3. vitesten bastım, kadir abi 2 den. öyle olunca fark daha büyüktü. 2. denemede ben de 2.vitesten bastım, o zaman fark daha azdı. bi de izzetle cenk denerken ben de 3. araba basayım dedim. ama kornayı geç duyunca arkadan basmak zorunda kaldım. epey zorladım lakin izzete yetişmek mümkün olmadı. bence ses olarak gecenin yıldızı kadir abinin tayyar, performans olarak da izzet in megane turbosuydu. emeğine sağlık izzet kardeşim...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|