amerikan alin![]()
Saka maka gecen cuma bir polis cevirdi meger bana bu ses ne diyomus, bende anlamiyorum araba okadar sesli oldugundan. Birkac dakkadan sonra anladim. Standart ses olduguna ikna ettim masallah saglam gider bu dediitan sonra basti gitti![]()
74 model sehpa...
benimde bu güne dek tek polis maceram bir motorluyla oldu.
cam filmi,egzoz,app plaka, nedeni ile götürüyolardı.yüzlüğü görünce bi anda unutuverdiler herşeyi. arabanın güzelliğiden bahsetmeye başladılar.![]()
burası turkıyee her an hersey olabılır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Mesela satılan egsozların üzerinde yazar (çoğu ürün gibi); "Offroad use only"...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Alıntı yaptıgım arkadaşın konuyla alakasız bi örneğine deyindim...Gazlıyoruz, geciyoruz, ucuyoruz, kopuyoruz demiş...Dogru bişeymi yapıyormuş allah korusun sucsuz günahsız akşam gezmesine cıkmış ailenin arasına dalanları biliyoruz...Sonra Tvlerde maganda, terörist ...Zaten bu damgayı kaldırmak için ugraşılıyo filmi engellemek için hertürlü ugraşılıyo( Cadde filmi Komedisi.) aslında herşey bu anlayıştan geliyo...Efendi gibi modunu yapıp pistte cıkanlarla ucan kacan aynı kefede...ki; Konuda deyinilen nokta madem egzos satılıyor vergisini veriyoruz neden yasak !
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
nerde serbest kıbrıstamı eger baban maclısteyse serbest evet slm verıp gecersın polıse yada akrabaysan polısle cogu kıbrıslı akraba oldugu ıcın dedım. bn valla polısın yanındayken 2de gıdıosam 5 e atıyorum vıtesı kıbrısta kucuk yer bugun gaz basar gecersın yanından yrn plakanı almıs olur park halındeyken cagırır yanına ceza yazıyorum der. polıs her yerde polıs ınsıyatıf meselesı sadece
bazısı halden anlar bazısıda halden anladıgı halde anlamıyomus gıbı yapar.
bence çözüm yolu şudurki bu parça ve ekipmanların satışını yapan kişi ve uruluşlar bir makam altında toplanmalı esnaf ve sanatkarlar odası gibi bu oluşan kurum bi üstüne okurum bi üstüne şeklinde bi tepkime yaparak meclise kadar gelmeli ve mecliz motorlu taşıtlşar yasası gibi ilgili bazı yasaları yeni den düzenlemeli ki bizim torunlarımız rahat etsin anca torunlarımız görür o günleri zaten
Satılık takılamasının yasak olmasını geçtim , polislerimiz uygulanacak ceza yükümlerini , yeni kuralları bilmiyor . Yakın tarihte bir abimi egsozdan bağladı ve de egsozu standarta cevirip egsozdan muayeneye girmesi gerektiğini söyledi . Tüvturk'e gidip durumu anlattığımızda böyle bir şeyin mümkün olmadıgı , aracın tamamiyle muayneye girmesi gerektiği cevabını aldık . En kötüsü de 6 ay önce değişmiş olan kanunun o trafik polisi tarafından bilinmiyor olmasıydı .![]()
satışı yapılan ürünler sadece motorsporları için üretiliyorlar olmasın?
SS'in farklı 2 tip son susturucusu olması malesef bir şey değiştirmiyor. Bu ürünler ülkeye spor eşyası statüsünde giriyor. Daha önce yazmıştım, bu ürünlerin devletçe kullanımına izin verilen alan pistler ve özel parkurlar. Trafik değil malesef. Yani satışı yasal, takışı yasak diye bir şey söz konusu değil. Satışı da yasal, takışı da yasal. Lakin izin verilen yerler içerisinde. Uçuk bir örnek olacak ama, helikopter alsanız canınızın istediği yere inebilirmisiniz? İnemezsiniz. E satışı yasal, kullanması yasak. Oldu mu? Olmadı elbette. Tırla bağdat caddesine giremezsiniz. Yahu hem satıyorsun hem yolu kullandırtmıyorsun? Oldu mu? E gene olmadı elbette. Tıpkı bu örneklerde olduğu gibi satılan her şeyin belirli bir kullanım yeri vardır. Kullanım yerleri haricinde kullanmak yasaktır.
Ha katılıyor muyum bu olaya. Elbette hayır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)