Arkadaslar 1.4 hdi dizel 206 ma dereceli egzantrik dusunuyorum ama ne derece faydali olur fiyat daglara cikmadan nereden kimden temin ederim varmi bilgisi olan arabam suanda hard sekilde yuklu sayilir
Arkadaslar 1.4 hdi dizel 206 ma dereceli egzantrik dusunuyorum ama ne derece faydali olur fiyat daglara cikmadan nereden kimden temin ederim varmi bilgisi olan arabam suanda hard sekilde yuklu sayilir
emre bi video koy bence artık sen şöle 1 2 ciğerli araba geçmeden kimse hdı mıncıklamıcak gibi
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
bende de hdi var. ama hiç bişey yapamıyorum. elimde kalmasın?
Ölçüp biçip 1.4 hdi'a yapan varmı bilmiyorum ama yerli bir üretici var hünkar diye eğer uygun profil ölçülerini bulabilirsiniz onlar imal edebilirler diye düşünüyorum.
reklamdan ceza point almasak bari.![]()
colombo bariani üretiyordu bildiğim kadarıyla bzm araçlar için yeni yeni çıkarmaya başladı 1.3 mjt büyük ihtimalle 1.4 içinde olması lazımdır egeturbo ardayla görüşmeni tavsiye ederim, onlar ürünü getiriyorlar sanada yardımcı olacaklardır numarasını pmliyorum
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Siteden bir arkadaşın akrabası Hünkar. Hatta kendisi stok egz. hünkarda perf. egz yapıyor sadece. Aile içi iş paylaşımı şekli. Kendisi görürse yazar illa konuya. Hatırlayabilirsem nickini bende yazarım
yarın görüşücem ikisiylede inşallah istediğim gibi birşeyler olur kasnak ve timing ayarıylada fayda sağlıyabiliceğimi düşünüyorum egzantrik takmasamda sizce ?
arkadaşım egzantrikle uğraşacağına intercooler ve büyük turbo taksan daha hayırlı olmaz mı? yanlış mı düşünüyorum?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)