Merhaba arkadaşlar ip4 ios5'te whatsapp kullanıyorum 3g ile , kontür aşırı gidiyor dayanmıyor....Orjinal telefon ekstra birşey yüklü değil Whats haricinde...BU icloud's mudur nedir ondan olabilirmi sizce? Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar ip4 ios5'te whatsapp kullanıyorum 3g ile , kontür aşırı gidiyor dayanmıyor....Orjinal telefon ekstra birşey yüklü değil Whats haricinde...BU icloud's mudur nedir ondan olabilirmi sizce? Teşekkürler
icloudun çalışma prensibi sizin seçtiğiniz şeyleri ortak bölgeye alıp siz telefonla pcyi kabloyla bağlamasanız bile o dosyayı pcye yollayabilmek oluyor sanırım ve herşeyi yedekliyor bu mantıkla wifi bağlı değilse kontör yemesi normal.icloudu kapayıp kullanın bakalım sonuç değişecek mi çünkü whatsapp çok az kontör yer dosya paylaşmassanız..
psn: DAGHAN26
bilmediğim için soruyorum ,, iphone larda ; androidlerdeki gibi , herhangi bi ayara girmeksizin mobil şebekeyi , gps i , wireless i tek tuşla açıp kapatabileceğiniz bi kontrol paneli varmı??yani olası kontör lira kota kaybını önlemek amaçlı mobil şebeke tek tuşla kapatılabiliyormu?
JB varsa ANDROİDDEKİ HERŞEY ve fazlası var yoksa yok![]()
ıcloud goturuyordur buyk ıhtımalle ama ıphone4kullanıyorsan ınternet paketı almalısın telefondan maksımum verım anca o sekılde alırsın
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
internet paketi neden almıyorsunuz? 1gb yeter de artar bunun için. iphone ile internet paketi şart...
şarj sorunu yaşayanlar da konum servislerinden kullanmadığı ya da konuma ihtiyaç duymayacakları programların konum servislerini ve yine aynı ekranda "sistem servisleri" menüsü altındaki her şeyi kapasın..
icloud da kullanmasın.
bildirim merkezi altındaki borsa yı kapatsın, isteğe göre hava durumunu da kapatsın.
her daim bağlı halde oralar internete..
başka sıkıntı?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)