Arkadaşlar bu normalmidir en az 25 tane trafik cezam var ama sorgulamada yada muayene öncesinde çıkmıyor. 4 sene önce yediğim radar cezasıda çıkmıyor 3 ay önce filmden egzosttan yediğim cezada çıkmıyor.
Arkadaşlar bu normalmidir en az 25 tane trafik cezam var ama sorgulamada yada muayene öncesinde çıkmıyor. 4 sene önce yediğim radar cezasıda çıkmıyor 3 ay önce filmden egzosttan yediğim cezada çıkmıyor.
bi tanıdığım okuldayken aldığı öğrenim kredisini ödemedi bilinçli olarak hiç bişide olmadı adamın şirketi bile var şimdi..biz eşşek gibi ödedik vala..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
İnternetteki sorgulama ekranına düşmeyip, vergi dairesinde çıkanlar var. Vergi dairesinde de çıkmazsa ortada ödenecek bir ceza yok demektir![]()
valla benim cezalar internettede çıkmadı, muayene öncesinde vergi dairesinde memura cezalarımı ödeyeceğim dedim cezan yok dedi eminmisin dedim çok istiyosan at bi kaç kuruş yok ceza falan dedi![]()
benmde var 3 tane onlarda görünmüyor aracı sattım satarkende cıkmadı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ya benim baya cezam var ödenmemiş birçoğunu farklı araçlarla yemiştim araçları sattım vizeye fln girdim ama hiç çıkmadı acaba diyorum bir af falan çıktıda benimmi haberim olmadı diye o yüzden sormuştum.
bir trafik polisi abime sordum oda dediki devlet alacağını unutmaz elbet bir zaman gelir alır demişti o günden beri kafamı kurcalıyor
10 senedir araba sahibiyim çok alıp sattım yediğim cezalar 3-4 binlirayı bulmuştur hiç ödemedim hiçte çıkmadıEhliyete yazılıyo falan diye duyumlar aldım ama selam verip borçlu çıkmamak için baktırmadım...
Benimde baya var cezam ama geçen gün baktığımda 2 ay önce 2 tanesinin ki lanet olsunki ikiside radar işlendiğini gördüm.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)