Kafam oldukça karışık bi türlü kafama göre araç bulamadım.. Bazı ailesel sebeplerden ötürü jettamı satmak durumundayım. 25.000 tl'ye kadar spor(gazlamalık) araç önericek olan varmıdır? bu paralara ne alınabilir ?..
Şimdiden teşekkürler..
Kafam oldukça karışık bi türlü kafama göre araç bulamadım.. Bazı ailesel sebeplerden ötürü jettamı satmak durumundayım. 25.000 tl'ye kadar spor(gazlamalık) araç önericek olan varmıdır? bu paralara ne alınabilir ?..
Şimdiden teşekkürler..
tek kapı düşünürsen dizel ibiza sport. 4 kapı da temiz bi vti..
Czt'ın tipi hiç hoşuma gitmiyor.. 207 gt düşünülebilir aslında rc olsa iyi olurduda bütçe el vermiyor...
Tek kapıda olur.. dizel araç düşünmüyorum.. vti'da olurda Vti'ın temizi 25-26 istenen şu piyasada 97-98 model araca 25-26 vermek ne kadar mantıklı tartışılır..
evet gt yada rc 207 de var.. a bide leon 1.8t.s
z3 çok var o paralara ama 2.8 bulunabilir belki buara, düşebilir fiyatlar mevsimden dolayı.. yada slk 200 230 kompressor..
leon düşünülebilir pek gazlanır mı bilmiyorum ama tipi hoş (bende 207 hdi var) dizel istesen bunu öneririrdim![]()
Evet yaz aylarında güzel olur üstünü açıp gezmek o fiyatlara buluabilirmi ?
O fiyatlara genelde 2-3 para değişenli yada komple boyalı araçlara istiyorlar..
Bilsem aldıktan sonra başım ağrımıycak 1 dakika düşünmem alırım s14 ama..![]()
206 rc veryimilan açmadan buraya yazayım dedım
babadan onay geçti ben 3.0 v6 yada 3.5 v6 ya transfer edicem kendimi
![]()
206 Rc düşünebilirim aracın durumu varsa ekstrası fiyat bilgisini pm atabilirmisin ?
Bindiğim araçtan çabuk sıkılan biri olarak satıcağım zaman sıkıntı olur. Yinede teşekkürler..
Sahibinden'e bakıyorumda 25.000 ' e genelde turşulaşmışlara istiyorlar.![]()
[QUOTE=SHOCKİNG;2744183]206 Rc düşünebilirim aracın durumu varsa ekstrası fiyat bilgisini pm atabilirmisin ?
http://www.techturkey.com/forum/otom...c-satilik.html burda var gerekli bilgiler...
Ford Fiesta ST
Peugeot 207 GT
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)