Arac Serhan Ozsoyoglu'nun ozenerek boyattigi s2000 beyazi EK, fotograflar ile iyi kotu yorumlariniz kabuldur. Benim s2000 beyazi EG'mden sonra bana tek onu hatirlatan bu arac. Iyi seyirler..
Arac Serhan Ozsoyoglu'nun ozenerek boyattigi s2000 beyazi EK, fotograflar ile iyi kotu yorumlariniz kabuldur. Benim s2000 beyazi EG'mden sonra bana tek onu hatirlatan bu arac. Iyi seyirler..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Ön tampon tam oturmamış galiba?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Aracın rengi çok güzel Maşallah Kazasız belasız...
sametim eline emegini sağlık saolasınevet tamponun tek civata gevsek geziyorum 1 haftadır üsendik biraz haklısınız arkadaslar.
plakalık kalkmalı tampon orta ızgara ve sısın oldugu yer sıyaha boyanmalı panjurda arac rengı olursa guzel durur sakın ortasına h amblemı koymayın jantta ıstyr tabı kazasz belasız
www.honda-tech.com
h ablemi kullandım uzun zaman artık gerek duymuyorum renk kombinasyonuna gelince panjur önceden beyazdı hiç bir esneklik olmuyor aracta komple beyaz gibi görünüyor panjur kombinasyonu yaratıyor siyah renk ile, ızgara bakımından haklı olabilirsiniz düşündüm ama denemedim acıkcası.
arac eskıden makyajsız kasaydı sanırım degıstrmışsın
www.honda-tech.com
www.instagram.com/kokumerkezi
Gayet güzel araç ama kampana bence yeşil olmamalı
bence orjinal panjuru siyaha boyayıp takarsan daha iyi olur.. arka zemini siyah , H harfi biyaz olan bi logo ile çok daha iyi durur. bu şekilde orda kocaman bi boşluk varmış gbi görünüyo
birde nacizhane fikrim güneşlikleri gazete kağıdı ( siyah ve beyaz kombinasyonlu ) stickerle kaplarsan ön taraftan açıkken harika bi görüntü olur ,,
for example :
![]()
İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)