20bin tl ye kadar hangi araçları önerirsiniz arkadaşkar 4 kapı aile arabası olarak tavsiyelerinizi acil beklıyorum
20bin tl ye kadar hangi araçları önerirsiniz arkadaşkar 4 kapı aile arabası olarak tavsiyelerinizi acil beklıyorum
Dizel mi benzinlimi, otomatik mi, ekonomik mi.. konforlu mu.. Ne tarz segmentte araç arıyorsun.. Beklentilerin neler yaniOna göre öneride bulunalım..
clio dizel 20 liralık mazot at ne zaman atdığını unut madem istediğin bi tarz yok![]()
pardon yazmayı unutmuşum EKONOMİK FAZLA ARIZA CIKARMAYAN BAKIMLARI ÇOK AGIR OLMAYAN MANUEL 5 KİŞİLİK AİLEYE GİDİCEK Bİ ARABA HONDA İ-VTEC OLABILIR CLİO DİZEL LEREDE BAKIYIM BEN NETTEN BAŞKA VARMIDIR ÖNERİ??
focus olabilir..
2005 1.3 CDTİ opel corsa
gunluk kULLANIM olarak kullanıyorum harıka bı arac hem plarıt serı
hemde yakıt olarak on numara 150 tl lık euro dızel aldım sehır ıcı kullanıyorum suan 807 km oldu ve haaala bıtmedı))
Era dizel yakıt olarak diğer 1.5 dizellerden fazla yakar ama istediğini de verir. En donanımlı olanında sunroof, digital klima vs mevcut.![]()
Hyundai Accent Era 1.5 Era CRDi-VGT Style 2008 Model 25.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62347842
Instagram: mutusgarage
fitenk2 alın temiz.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
http://www.techturkey.com/forum/otom...4-extreme.html
fiyatta yardımcı olurum düşünürseniz
barnak bassam olurmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)