İyi Forumlar
Ayın 1 'nde yatan maaşın bordrosu pazartesi elime ulaştı. Ancak bugün bankamatikten hesabımı sorgulattığımda bakiye 0 gözüküyor. Ekstra bir işlem yapmamız gerek mi, sorun nedir?
İyi Forumlar
Ayın 1 'nde yatan maaşın bordrosu pazartesi elime ulaştı. Ancak bugün bankamatikten hesabımı sorgulattığımda bakiye 0 gözüküyor. Ekstra bir işlem yapmamız gerek mi, sorun nedir?
Stajyersin sanırım. En iyisi elden almak ya.Yetkilin varsa ona danış...
enough ?
Yatan maaşına bloke konmuş olabilir halkbankta dün başıma geldi, biraz geç kaldın sanırım müşteri hizmetlerini arayıp blokeyi açtırman gerekebilir.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
aynı bankada adına birden fazla hesabın varsa diğer hesaba aktarılmış olabilir.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Olaya kesin bankadan kaynaklanan birşey olduğunda aramadan önce buraya sorayım dedim. Bordro 'da hesap bilgilerimle ilgili birşey yok sadece çalıştığım yerin bilgileri var şirket olarak.
Debit (ATM) card'ına maaş hesabın tanımlanmamış olabilir. Hangi banka ile çalışıyorsun? İnternet bankacılığı kullanıyorsan oradan kontrol et, debit card'a tanımlı olmasa bile, adına tanımlı tüm hesapları görebilirsin.
not: bankacıyım.
parayı yatırmamışta olabilirler
bordro almaya hak kazandığın parayı gösterir, bankaya yatan parayı değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)