User Tag List

Sonuçlar: hangisini alırdınız

Katılımcı sayısı
59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • CLK 200 K (gri, 2 parça boyalı) alırım

25 42.37%
  • e90 316 (siyah tek parça boyalı) alırım

12 20.34%
  • e60 5 serisi (5-6 paça ya da belaltı boyalı hasar kayıtları 15.000 civarında genelde) alırım

10 16.95%
  • e46 ya dönüş yapar cabrio 318 alırım

12 20.34%
Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: CLK200k / e90 316i / e60 520i

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CLK200k / e90 316i / e60 520i

yeni yine bi karşılaştırma konusuyla karşınızdayım arkadaşlar

bütçemize göre araçları eleye eleye e60 5 serisi, CLK 200 kompressor ve e90 316 arasında kalmış bulunmaktayım.. 5 serisinin 5-6 parça yada belaltı boyalıları alınabiliyo bu paralara ve vergisi fazla 2.2 olduğu için.. bi de 5 serisi bulurum diye bekliyorum kaç zamandır bulamıyorum sıkıldım artık beklemekten.. performansları çok umrumda değil ama bmw daha yeni clk eski duruyo diyo insanlar bana öyle gelmese de.. bi de şu var clk nın piyasası hakkaten zayıf..

clk nın eksileri nefret ettiğim gri renk olması ve lpg olmaması ama 4 silindir olduğu için ucuz zaten lpg çok dert değil 50civarına geliyo clk.. 2 parça boyalı.. yapınca böyle olucak diye umuyorum..

316 siyah renk lpgli tek parça boyalı 18csl jantlı 47ye hallederiz diye umuyorum.. dolu modeli ama mtech falan değil, bunlar yapılıcak gerçi clk da amg değil o da yapılıcak e90 da bittiği zaman kısmetse böyle olucak..

e60 en beğendiğim arabalardan ama kmleri hiç güven vermiyo 320.000kmde 5 serisi gördüm benim 160.000diye baktıklarımdan daha iyiydi içinin kondüsyonu.. hatasız, boyasız denen arabayı sorgulatıyoruz 15.000tl hasar çıkıyo ve bulurum diye bekle bekle kaç ay geçti hala bulamadım kafama göre bişey.. bu sebeple clk ve e90 a yöneldim.. clk yada e90 ı boşver isterse belaltı boyalı bilmemneresi değişmiş olsun e60 alırdım mı dersiniz?

aklıma gelen başka araçlar da var mesela e46 ya dönüş yapabiliyorum makyajlı cabrio var 46 48 arası ama e46 bana bile eski geliyo artık..

touareg yada x3 alabiliyorum ama mutlu olmam gibi geliyo hali hazırda x5 varken gerek de yok gibi..

s2000 z4 falan onlara aileden müsade çıkmıyo malesef, typeR a falan da benim hevesim yok zaten.. çok kafam karışık bi yardım pliz

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bence clk al 2. olarakta senin yerinde olsam e90 316 derim
    bu arada e90 için hatasız 2. el m3 body kitim var komple

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gokhan derelioglunun aracindan cikan mi? Eger oysa boyasi da tutar fiyat ne isteniyo? 400e clk amg tampon buldum cnku tampin fiyatlari da kriterlerden biri aslinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok abi bunlar gri e90dan çıktı
    komple ön arka tampon yan marşpiyeller 1600 tl en son

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abi bunlar gri e90dan çıktı
    komple ön arka tampon yan marşpiyeller 1600 tl en son
    Bu msjda clkya bi oy olarak yansidi

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clk derim. Cunku ekipman olarak e60 dan asagi degil. Ayrica spor
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni etkileyecek dinc dinamik gorunumlu bi kac E46 coupe veya cabrio bulalim al yap bin, makyajli kasa olursa daha genc durur bi nebze

Olmazsa da E90 daha mantikli geldi bana, CLK'dan yana cekimserim ama E60; i-ih.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarik beyaz ci var aslinda makyajli 36 diyo ama illaki bisey vardir diye pek heves etmedim.. Alip yapip satip kar edesim de var bilemedm

Bide su cabriolar var ama ayni galeride 2 araba da hatta bi tane daha var makyajli burda.. Galeri buyukcekmecede ama muhit olarak nasildir emin olamadim :S

BMW 3 Serisi 3.18Ci 2004 Model 48.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 62271910

BMW 3 Serisi 3.18Ci 2002 Model 45.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 62635307

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clk yı tercih ederim , alternatif olarakta 159 da düşünebilirsiniz ?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarik beyaz ci var aslinda makyajli 36 diyo ama illaki bisey vardir diye pek heves etmedim.. Alip yapip satip kar edesim de var bilemedm

Bide su cabriolar var ama ayni galeride 2 araba da hatta bi tane daha var makyajli burda.. Galeri buyukcekmecede ama muhit olarak nasildir emin olamadim :S

BMW 3 Serisi 3.18Ci 2004 Model 48.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 62271910

BMW 3 Serisi 3.18Ci 2002 Model 45.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 62635307
    Gecenlerde 2005 beyaz 318ci coupe Mpaket vardi, ici de komple bejdi, efsane guzel duruyordu salca olayim dedim de son 52 demisti.. Onun gibi bi araba yok sanirim ilanlarda biraz bakindim, satilmisti o zaten, gorsen direk alirsin sen de

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzen 1.20 dızel düşünmezmisin? Hem dızel hemde yapılınca çok güzel oluyor

Bi arada görüşelim geldim buralardayım
    ---BTU cupra---

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi o elit otonun ismine fotolarına aldanıp gitme galeri demeye bin şahit ister oraya, 2 metrekarelik bir yer arabaları bile dükkan önünde durmuyor. geçen hafta 2 tane e39a baktık orda 2side hış çıktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecenlerde 2005 beyaz 318ci coupe Mpaket vardi, ici de komple bejdi, efsane guzel duruyordu salca olayim dedim de son 52 demisti.. Onun gibi bi araba yok sanirim ilanlarda biraz bakindim, satilmisti o zaten, gorsen direk alirsin sen de
    Guzel araba durmuyo zaten 330 cikti bi tane ilanlara 1 gunde satildi.. Onu alip bitiricektm yoksa ama yine de 50lere ciktiktan sonra cabrio olsun istiyo insan 318 almazdm yani

Alıntı cheers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzen 1.20 dızel düşünmezmisin? Hem dızel hemde yapılınca çok güzel oluyor

Bi arada görüşelim geldim buralardayım
    Yok dayicim ya clk yada e60 dusundukten sonra 1 hayatta kesmez beni

araşalım buarada

abi o elit otonun ismine fotolarına aldanıp gitme galeri demeye bin şahit ister oraya, 2 metrekarelik bir yer arabaları bile dükkan önünde durmuyor. geçen hafta 2 tane e39a baktık orda 2side hış çıktı
    Tahmin etmistim boyle bi yer oldugunu bide istanbula gitmekten zor o galeriye gitmek vazgectik :S

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam asla 3.16 düşünmezdim..hırpalanmış bir e 60 a da binmek ne kadar mutlu eder o kişiye kalmış..bence ya e46 cabiro ki onunda temizini bulmak dert ya da clk..bir de yapılı clk çok az var ama her yer bmw kaynıyor..mercedes her zaman mercedestir.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben olaya değişik yaklaşıp motor vs hiç bişiye bakmadan içlerinden sana gidicek olanı e90 diyorum e46 ya konduramadım 5 serisi aslında dicemde düzgünü yoksa ne gerek var

3.18 alıcağına 3.16 bak nasıda ikiside ahım şahım gidemicek uçup kaçamıycak

tente derdi vs cıkarsa ugras dur biton ankara soguk memleket kışları üstü açılmasn ama yeni model olsun derim
    1881 - 193

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alper ben şahsen Mercedes-Benz CLK'yı tercih ederdim hem spor otomobil hemde lüks ama alternatif olarakta şunlara bir bak istersen.
    Audi / A4 / 1.8 T / DOĞUŞ ÇIKIŞLI ORJİNAL AUDİ A4 CABRİO 1.8 T sahibinden.com'da - 62584535
    Audi A4 1.8 T 2004 Model 53.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 61994976
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam asla 3.16 düşünmezdim..hırpalanmış bir e 60 a da binmek ne kadar mutlu eder o kişiye kalmış..bence ya e46 cabiro ki onunda temizini bulmak dert ya da clk..bir de yapılı clk çok az var ama her yer bmw kaynıyor..mercedes her zaman mercedestir.
    siyah clk bulsam tek bi dakika düşünmiycem ama hep gri bulduklarım.. 316ya da km düşük vs vergi düşük model yüksek diye bi kanım kaynıyo ama sonra sürüşünü hatırlayınca titreyerek kendime geliyorum.. bir de şöyle bi kötülüğü var stepne için yer yok arabada, yani lpg tankı bagajın içinde.. her arabamda ufaktan bi bas kabini olduğunu da düşünürsek tatile çıksak bırak bavulu yedek lastik koyucak yer kalmıycak e90 almamak için direnmeye devam.. clk ve e60 5 serisi arasındayım ama ikisinde de istediğim gibisini bulamadım

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olaya değişik yaklaşıp motor vs hiç bişiye bakmadan içlerinden sana gidicek olanı e90 diyorum e46 ya konduramadım 5 serisi aslında dicemde düzgünü yoksa ne gerek var

3.18 alıcağına 3.16 bak nasıda ikiside ahım şahım gidemicek uçup kaçamıycak

tente derdi vs cıkarsa ugras dur biton ankara soguk memleket kışları üstü açılmasn ama yeni model olsun derim
    abi bi üst postta anlattım beni e90 dan soğutan sebepleri ama artık beklemekten çok çok sıkıldım.. bayramdan sonra bi hafta falan daha araba arıycam olmadı bi istanbul yapıcam.. yine de olmazsa artık eeh yeter diyip e90 alıcam satılmazsa tabi bulduğum araba e46 da e90 dan geride şuan tercihlerde..

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper ben şahsen Mercedes-Benz CLK'yı tercih ederdim hem spor otomobil hemde lüks ama alternatif olarakta şunlara bir bak istersen.
    Audi / A4 / 1.8 T / DOĞUŞ ÇIKIŞLI ORJİNAL AUDİ A4 CABRİO 1.8 T sahibinden.com'da - 62584535
    Audi A4 1.8 T 2004 Model 53.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 61994976
    clk yapınca çok farklı oluyo SL gibi duruyo namussuz özellikle siyahı ama bulduğum bi araba boş oğlu boş koltuk ısıtma bile yok elektrik koltuk yok vs.. diğerinin de kardeşi abim sahibi onu arayın diyo, sahibi açmıyo telefonu 2 gündür ne zor işmiş arkadaş bu araba almak..

a4 ilk linktekinin aynısından bi arkadaşım aldı geçen yaz km si çok düşüktü,2 ya da 3 parça boya vardı. şanzıman sorunu yaşadı sattı.. gerçi 38e alıp 48e sattı arada 1.000lira masraf etti ama ondan sonra bu paralar inanılmaz fazla geliyo bana.. favorilerime ekli bi tane var 38e falan verse düşünebilirim..

Audi A4 1.8 T 2003 Model 41.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 60602109

ama yine de bunu almaktansa e46 325cabrio almak daha mantıklı geliyo bana.. yazın üstünü açıcaz eğlenicez tamam ama kışın çok sıkıcı önden çekiş araba benim için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tahmin etmistim boyle bi yer oldugunu bide istanbula gitmekten zor o galeriye gitmek vazgectik :S
    dur dur yanlışlık oldu ben ankaradaki elit oto sandım emekteki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dur dur yanlışlık oldu ben ankaradaki elit oto sandım emekteki
    haha adamların günahını aldık.. büyükçekmeceye gidemem ama yine de yaw

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)