yeni yine bi karşılaştırma konusuyla karşınızdayım arkadaşlar
bütçemize göre araçları eleye eleye e60 5 serisi, CLK 200 kompressor ve e90 316 arasında kalmış bulunmaktayım.. 5 serisinin 5-6 parça yada belaltı boyalıları alınabiliyo bu paralara ve vergisi fazla 2.2 olduğu için.. bi de 5 serisi bulurum diye bekliyorum kaç zamandır bulamıyorum sıkıldım artık beklemekten.. performansları çok umrumda değil ama bmw daha yeni clk eski duruyo diyo insanlar bana öyle gelmese de.. bi de şu var clk nın piyasası hakkaten zayıf..
clk nın eksileri nefret ettiğim gri renk olması ve lpg olmaması ama 4 silindir olduğu için ucuz zaten lpg çok dert değil 50civarına geliyo clk.. 2 parça boyalı.. yapınca böyle olucak diye umuyorum..
316 siyah renk lpgli tek parça boyalı 18csl jantlı 47ye hallederiz diye umuyorum.. dolu modeli ama mtech falan değil, bunlar yapılıcak gerçi clk da amg değil o da yapılıcake90 da bittiği zaman kısmetse böyle olucak..
e60 en beğendiğim arabalardan ama kmleri hiç güven vermiyo 320.000kmde 5 serisi gördüm benim 160.000diye baktıklarımdan daha iyiydi içinin kondüsyonu.. hatasız, boyasız denen arabayı sorgulatıyoruz 15.000tl hasar çıkıyo ve bulurum diye bekle bekle kaç ay geçti hala bulamadım kafama göre bişey.. bu sebeple clk ve e90 a yöneldim.. clk yada e90 ı boşver isterse belaltı boyalı bilmemneresi değişmiş olsun e60 alırdım mı dersiniz?
aklıma gelen başka araçlar da var mesela e46 ya dönüş yapabiliyorum makyajlı cabrio var 46 48 arası ama e46 bana bile eski geliyo artık..
touareg yada x3 alabiliyorum ama mutlu olmam gibi geliyo hali hazırda x5 varken gerek de yok gibi..
s2000 z4 falan onlara aileden müsade çıkmıyo malesef, typeR a falan da benim hevesim yok zaten.. çok kafam karışık bi yardım pliz![]()