arkadaşlar başlıkdaki projeyle ilgilenen varmı aramızda? yeri nasıldır bilen eden varsa cok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. tam olarak nerede yer alıyor zemin ve dairelerin ederi sizce nedir? çevresi nasıldır?
Star Towers
arkadaşlar başlıkdaki projeyle ilgilenen varmı aramızda? yeri nasıldır bilen eden varsa cok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. tam olarak nerede yer alıyor zemin ve dairelerin ederi sizce nedir? çevresi nasıldır?
Star Towers
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Fiyatla ilgili bir bilgi var mı Seko ?
2+1 ler için 130dan başlıyor 190a kadar 3+1 lerde 214den başlıyorms anıl
2+1 kaç m2 acaba fiyatlar fena değilmişte tam yeri nerde bende anlamadım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ya fiyattan ziyade satılırı nedir. zemin ve etraf nasıldır bunun bilgisi lazım... arsamıza karsılık vericekler ama çözemedik kabul etsek mi etmesekmi
bulunduğu yer kıraçtaki sanayi bölgesi.
konut olarak çok popüler bir yer değil anlayacağın.
Ama şehir gittikçe büyüyor, trafik problemi *****, dolayısıyla insanlar bu tip konutlarıda tercih ediyorlar.
Bizzat gidip incelemeden, gözünle görmeden net bir yorumda bulunmak zor.
Yerini tam hatırlayamadım ama bence bir gidip bakmanda fayda var,bizim emlakçı olcay_bora'ya bir mesaj at istersen o bilir büyük ihtimalle.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
tesekkur ederm arkadaslar varmı baska bilgisi olan
eğer satamazda elinde kalıp yaşamak zorunda kalırsan vay haline seko![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Yer olarak bes para etmez
haloya danıs o sana yeterlı bılgı verıcektır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
beyler daha detay bilgisi olan varmı?
yeri eski kıraç belediyesinin yeridir. belediye binasını yıkıp onun yerine yapıyorlar. çevresi genel olarak gecekondudur. artısı cadde üzeri olması ve tem bağlantı yoluna olan yakınlığıdır. oraya gitmek için e5 den haramidereden bahçeşehir istikametine sapın ilk esenyurt tabelasından girin sola dönün bir sonraki kavşaktan tekrar sola dönün ve hiç sapmadan devam edin direkt star towers önüne çıkacaksınız.
gs5165 teşekkür ederim,
esenyurtta nikah dairesi varmıs oraların nasıldır? değer v.s olarak bilginz varmıdrı
o bölgede inşaat işleri ile uğraşıyorum, o bölgede normal küçük inşaatlarda 160-170 m2 dublex daireler 110-115 binden satılıyor, ama bu tür büyük projelerin fiyatları daha farklı star towers fiyatlarını bilmiyorum ama e5 e daha yakın olan N towers ı baz alabiliriz orada fiyatlar 2+1 149 bin 3 +1 189 bin tl edit ** nikah dairesi bahsettiğiniz yere yakın değil
size pm atıyorm tam aradıgım kişisiniz![]()
Nikah dairesi N merkeze en fazla 500 mt dir
Arkadasin dedigi gibi startower civari neredeyse tamami gecekondu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)