Arkadaşlar sonuç sizce nolur. Sadece meraktan bi arkadaşımla tartıstım bu konuyu sizinde görüşlerinizi duymak istedim ?
araçların ikisinide stock varsayalım.
Arkadaşlar sonuç sizce nolur. Sadece meraktan bi arkadaşımla tartıstım bu konuyu sizinde görüşlerinizi duymak istedim ?
araçların ikisinide stock varsayalım.
ae 101 1.6sı biraz daha hızlı iesten
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
benim aracım ae111 kasa kodlu. ae101 le motorları aynı. ae101lerde kesici daha geç devreye giriyo....
speclerimiz aynı 99 civic ies le roll de 1 boy öndeydim 2 araçtada 2kişi vardı.
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
bende bizzat denediğimi söylüyorum.. tabi burda aracın bakımı kilometresi araçtaki kişilerin ağırlıkları falan çok önemli.... speclerimiz aynı ( filtre headers egzoz). 2. vites de bastık 1 boy önde bitirdim.
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
araçların motor sağlığı çok önemli.çok ortada bi karşılaştırma bence.
benim ies'im vardı 2002 senesinde 2 yasında kondisyonu iyi bir arabaydı filtre ve egsoz vardı
yuvarlak farlı ve ae101 corolla ile denemistim 1,6 olanlar ile ikisinide roll ve dragda geciyodum
96 corolla 1.6 gli 114 hp uzun sure kullandim daha sonrada satip 98 1.6ies aldim onu da uzun sure kullandim ikiside stocksa surucu alir
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)