BORKED UC STİ ismail VS DD GC8 ceco - YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCOY...IdA1M7tCNBR5YA
maşallah araçlara video da değişik olmuş alışılmışın dışında
evet düzelttim şimdi okadar güce biraz hafif kaçtı
video güzel hazırlanmış ses efektide iyi
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı video güzel hazırlanmış ses efektide iyi sağol yasinim
percussionali Nickli Üyeden Alıntı evet düzelttim şimdi okadar güce biraz hafif kaçtı hahahaha şimdi daha bi egzotik oldu eline sağlık
Alpe® Nickli Üyeden Alıntı hahahaha şimdi daha bi egzotik oldu eline sağlık sağol kanka hiç bakmadım aslında atarken banada süpriz oldu HD olsun diye boyutu yüksek meretin o yüzden geç oluyo böyle dyugusal oldu biraz emme idare edemem anne demeyin bana
elinıze saglık vıdeoda araclarda oldukca başARILI maşALLAH
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı elinıze saglık vıdeoda araclarda oldukca başARILI maşALLAH tşkkelr kardeşim UC Sti anlatmama gerkyok zaten en HIZLI kanatlı namı dolaşıyo ortalıkta
ali çikita yok mu eline saglık sen biliyon bu işi
AHM Performance http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn EcuFast Piston Garage
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı ali çikita yok mu eline saglık sen biliyon bu işi çikidamı puhahah senin videoya koyarız kısmet olursa
caanım yapma böle şeyler severim seni
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı caanım yapma böle şeyler severim seni biliyon ahmet bu video işleri okey oynamaya benzemez
Selam UC STi'ın blow off markası nedir acaba?
akın Nickli Üyeden Alıntı Selam UC STi'ın blow off markası nedir acaba? HKS de o duyduğun hindi turbodan geliyo
Çok karizmatik olmuş Finalde bu işi biliyorsun
percussionali Nickli Üyeden Alıntı biliyon ahmet bu video işleri okey oynamaya benzemez eet dogru soluyorsun bowlıng oynamaya hıc benzemez dımı =) zuha cok guzel olmus bu arada..bi isten de anlamasan sasarım zaten abi =))
Life is just a dream on the way of death!
react1ve Nickli Üyeden Alıntı eet dogru soluyorsun bowlıng oynamaya hıc benzemez dımı =) zuha cok guzel olmus bu arada..bi isten de anlamasan sasarım zaten abi =)) neiyyy bi baiim :O
percussionali Nickli Üyeden Alıntı HKS de o duyduğun hindi turbodan geliyo bı an gozumun onune dun gece geldı horozlar =))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları