yaklasık 1 saat once bostancı s virajında corsa c vırajda koptu kaldırıma vurup havada takla attı . ıcındekı arkadaslarda herhangı birşey yok . fakat araç pert.
yaklasık 1 saat once bostancı s virajında corsa c vırajda koptu kaldırıma vurup havada takla attı . ıcındekı arkadaslarda herhangı birşey yok . fakat araç pert.
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
bugün bostancıya giderken beyaz bir corsaya baya bir sallamıştım, müzik sesinden rahatsız olup acaba o arkadaş mı
Hemen hemen her aksam gecerim oraya kadar süratli bile gelsem orada yavaşlarim tedbir olsun diye yanlışlıkla bir yere takilip reklam olmayalım diye S tehlikelidir her gaza gelen S e giremez.
walla corsa c tek kapı beyaz jant flan vardı farları ledli idi . bizde tanımıyoruz ole denk geldik . geçiş olsun Allah ' tan kendılerınde bıse yoktu
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
ben giderken olanda led fln arka tamponda ışıklar basık siyah jant spoon sanırım tek kapı c corsa idi sarışındı sanırım kullanan çocuk
Allah korumuş cana gelmemiş
Şöförün araçtan çıktıktan sonraki ilk sözü sigara var mı ?Allah'tan can kaybı yoktu
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
walla tam hatırlamıyorum jantlarını ama bahsettıgnız araca uyuyo sanırım . dımı taner o corsa da ole ıdı ?
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Allahcc hepimizi beterinden korusun
Cana gelmemis ya ona sukretsinler, allah korumus..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye