User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: grand cherokee 4.7 hakkında bilgi lütfen...

s&s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

grand cherokee 4.7 hakkında bilgi lütfen...

arkadaşlar limitlerim ancak bu araca yetiyor dizeline baktım 3.1 ama sıkıntılı oldugunu söylüyorlar.max 32.000 tl ye kadar jeep tavsiyesi olan varmı???yada 4.7 hakkında bilgisi olan?(((motor,şanzuman vs sıkıntısı)))

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol tutmuyo arkadaşımda vardı virajlarda yatıcak gibi oluyo çok yaktığını biliyorum ama kronik sorunlarını bilmiyorum oda uzun vade kullanmadı yaktıttan dolayı söylediğim 5 sene önceydi hatta 6 şuanki yakıt fiyatlarıyla lpg ile anca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehh zaten dediğin gibi bu yakıt fiyatlarında ancak lpgli kullanırız..lpgde 40 kuruş yakıyormuş bende sadece bunu öğrenebilmiştim..honda crv ye biniyorum şu anda 99 model crvden daha konforlu olcağı kesin ama sıkıntı bakımında hondayı arıcam galiba

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde var 32.000 tl ye veririm sana arabayı dosta gidicek araba değişen yok orjinalden beyaz ama daha diri dursun diye beyaz kaplatmıştım istersen sökersin de arabaya gokizd talip bugün yarın almaz ise irtibata geçebiliriz 4,7 lpg li daha 2.000 km önce sıfır motor yaptırdım 7,000 tl lik faturası duruyor komple orjinal parçalarla sıfırlandı 200.000km çok rahat binersin şanzımanda sıfırlandı binmek için deli para harcadık ama 5,30d ye geçmek istiyor babam 2 arabasını satıp tek arabaya düşme gibi bir düşüncesi var dediğim gibi kaçırılmıcak araba goki ablasına almaz ise irtibata geçebiliriz gerçi bir kişi daha var arada gokiden sonra almak isteyen ama aklında olsun.
    Arkadaşlarında dediği gibi virajlarda yatar ama jeep sonucta keyif arabası öyle kronik sorunlarlada karşılaşmadık günde 200 km yakın yol yapıyordu çok şükür bir kere bile çekiciye binmedi araba.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    99 model 4.7 var şuan eniştemde inanılmaz keyifli bir araç

kronik bildiğim bir sorunu yok bakımlı temiz kullanıldığı surece çok uzun km sorun çıkarıcak bir araç değil

lpg ilede uyumlu sorunsuz çalışıyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol tutuşu sıkıntılı,yakıt konusuna gelince şuanda Porsche Cayenne kullanıoyorum ondan az yaktığını biliyorum.. Son olarak 130-140'a kadar sorunsuz hızlanıyorsun fakat o hızdan sonrası biraz yavaş gibi

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel almayı düşünüyorsan kesinlikle alman gereken 2.7 olanları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde var 32.000 tl ye veririm sana arabayı dosta gidicek araba değişen yok orjinalden beyaz ama daha diri dursun diye beyaz kaplatmıştım istersen sökersin de arabaya gokizd talip bugün yarın almaz ise irtibata geçebiliriz 4,7 lpg li daha 2.000 km önce sıfır motor yaptırdım 7,000 tl lik faturası duruyor komple orjinal parçalarla sıfırlandı 200.000km çok rahat binersin şanzımanda sıfırlandı binmek için deli para harcadık ama 5,30d ye geçmek istiyor babam 2 arabasını satıp tek arabaya düşme gibi bir düşüncesi var dediğim gibi kaçırılmıcak araba goki ablasına almaz ise irtibata geçebiliriz gerçi bir kişi daha var arada gokiden sonra almak isteyen ama aklında olsun.
    Arkadaşlarında dediği gibi virajlarda yatar ama jeep sonucta keyif arabası öyle kronik sorunlarlada karşılaşmadık günde 200 km yakın yol yapıyordu çok şükür bir kere bile çekiciye binmedi araba.
    teşekkürler..dediğin gibi eger diğer arkadaşlar almazsa bakabilirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    99 model 4.7 var şuan eniştemde inanılmaz keyifli bir araç

kronik bildiğim bir sorunu yok bakımlı temiz kullanıldığı surece çok uzun km sorun çıkarıcak bir araç değil

lpg ilede uyumlu sorunsuz çalışıyor

çok sağol..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel almayı düşünüyorsan kesinlikle alman gereken 2.7 olanları...
    2.7 lere baktımda onlar baya bi tutuldugu için vergi,yakıt vs gibi nedenlerden rakkamlar baya bi yüksek...yoksa başkabirşeye bakılmaz.)))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KORAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yol tutuşu sıkıntılı,yakıt konusuna gelince şuanda Porsche Cayenne kullanıoyorum ondan az yaktığını biliyorum.. Son olarak 130-140'a kadar sorunsuz hızlanıyorsun fakat o hızdan sonrası biraz yavaş gibi
    wallahi kullandıgım crv 140 bile zor geliyor 4 ileri otomatik 2.0 lpgli amannnnnn.....ama Allah için sıkıntı diye hiçbirşey yok..tabi konfor ve güçte yok)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    park halinde bile 400 den fazla yakar yol tutuş berbat arazi cook zayıf grandlar için
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu eski ama bir guncel cekeyim. Aklimda 2.7 crd almak vardi. Hem sehir ici hem de hafif arazide kullanmak istiyorum fakat 1 sene once 35 40 bin tl arasi olan 2.7 ler suan 50 55 arasi. Yapili 1 2 tane aklima yatan 4.7 var. Sehir ici lpg tuketimi asagi yukari ne kadar olur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende çok uzun zamandır var hatta 2011 de konuya yazmışım saticaz diye de sonradan vazgeçildi sadece kışın kullaniorum şu anda fix 0,50 krs yakıyor lpg de...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende çok uzun zamandır var hatta 2011 de konuya yazmışım saticaz diye de sonradan vazgeçildi sadece kışın kullaniorum şu anda fix 0,50 krs yakıyor lpg de...
    50 kurus cok iyiymis. O kadar farkli yorumlar var ki. 80 kurus, 1 tl yakar diyenler var ama kullanicidan yorum almak daha dogru. Tesekkur ederim

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 kurus cok iyiymis. O kadar farkli yorumlar var ki. 80 kurus, 1 tl yakar diyenler var ama kullanicidan yorum almak daha dogru. Tesekkur ederim
    Emre nin araba yüksek ihtimal kondisyon durumu çok iyidir.. onun arabayı örnek almanı yakıt açısından önermem çünkü emre o aracın her türlü bakımını dört dörtlük yaptırıyordur masrafdan paradan kaçmadan.. ama herkes emre gibi değil ne yazık ki yamalayıp yarım yamalak işler yapan çok insanlar var oluru neyse o mantığında o yüzden 80 kuruş yakanda var 1 tl yakanda var..

alırsın sonra deme vay 50 kuruş demişdin benim aldığım araç 1 tl yakıyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre nin araba yüksek ihtimal kondisyon durumu çok iyidir.. onun arabayı örnek almanı yakıt açısından önermem çünkü emre o aracın her türlü bakımını dört dörtlük yaptırıyordur masrafdan paradan kaçmadan.. ama herkes emre gibi değil ne yazık ki yamalayıp yarım yamalak işler yapan çok insanlar var oluru neyse o mantığında o yüzden 80 kuruş yakanda var 1 tl yakanda var..

alırsın sonra deme vay 50 kuruş demişdin benim aldığım araç 1 tl yakıyor..
    Bakimsiz, kondisyonu dusuk bir arac almayi dusunmuyorum zaten. Yani 3 4 bin ucuz olsun diye riske girmek istemem. Ki dusundugum araclarda yukseltme kiti, lastik vs olacagi icin zaten 50 kurus ustu yakacaktir ama 1 tl de cok fazla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende arabayi offroad a ceviricem on tamponla başladım ama dedikleri gibi benimki gereksiz bakımlı
    100 tl gazla 200 km gidiyor efendi kullanimla.
    Ben arabaya kendisi kadar bakım parasi harcamisim ondan satamiyorumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde 20 21 litre yakar bu jip hele sıkışık trafikte kaldığın zaman delikli nane polo 25leri görmek çok kolay.lpgde hesapla ne kadar yakacağını

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)