Aradığım özellikler klavyeli olması navigasyon olması. whatsapp olması aklınıza gelen nokia dimi![]()
Sizce E5 mi C3 mü? ya da dediğim fiyat aralığında başka varmı telefon ?
Birde Ovi Maps navigasyon gibi demi ?![]()
Aradığım özellikler klavyeli olması navigasyon olması. whatsapp olması aklınıza gelen nokia dimi![]()
Sizce E5 mi C3 mü? ya da dediğim fiyat aralığında başka varmı telefon ?
Birde Ovi Maps navigasyon gibi demi ?![]()
e63 kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum bence değerlendirin derim.
Bu fiyatlara nolmuş be, ben 1 sene önce 380e almıştım![]()
Instagram: mutusgarage
Eren abi klavyeli istiyorum.
ovi maps nasıldır işe yararmıdır kullanan görüşleri birde rica edeyim?
whattapps hepsinde çalışıyor dimi sorunsuz.?
e55 i öneririm e72 den neredeyse hiçbir farkı yok tasarım olarakta oldukça şık zaten
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Bilal benim bahsettiğim sanırım e52 değil e55di. Gri class bir telefon. Gerçi q şart diyorsunwhatsapp sıkıntı değil ama feci pil sömürüyorMUŞ?
E72 güzel cihaz ben kendim 1 senedir kullanıyorum.Sahibinden de bir sürü var 2. el olarak özelliklere göre o fiyatlar ucuz bile bence piyasası 300-400 arası.
Whatsapp,Operamini ile netde gayet keyifli,hızlı dolasabilirsin.
Navigasyonu bendeki Türkçe bile konuşuyor digerleri yapıyormu bilmiyorum ama bildigin dısarıdan araca takılanlar gibi.Ort. hız,kalan süre,mesafe vsvs... hepsi var.
DynoDynamics in Ecutuned
Ben kullansam sanayilerden dolayı 300 tl bile etmezdi eşime aldım kontratlı sonra yeni telefona geçince bu kaldı boşta tam kutu içeriği ile satıyorum işte acelesi yok 425 tl istiyorum e72 ile naviyi kıyasladım çok daha hızlı bağlanıyor yalan yok dokunmatiği iphone gibi olsa vallahi kullanırdım.
Hmm olabilir belki 32 gb diye yüklenince saçmalıyordur o günleri göremedi garip 2 gb dan fazlaya çıkamadı hiç, eğer düşünürsen konuşuruz kardeşim, ben updatelerini falan yapıp formatlayıp kaldırdım kutusuna.
e55 i tavsiye ederim hem incecik hem klas hemde klavyesi güzel bir telefon 72 den tek farkı kamerası 3.2![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)