evet arkadaşlar normalde yaza almayı planlıyodum ama bugün kısmet oldu. hayırlısı olsun. sonunda bende oz landımarabanın full orjinal görünmesini çok istiyordum. oz lar bunun için önemli bir eksiğimdi. çok istiyordum zaten orjinal oz larından almayı ama bu kadar erken olacağını tahmin etmiyodum. Sğlsun okan kardeşimle bugün takas ettik. umarım oda hayırlı günlerde kullanır jantlarını.
önler 45 yanak arkalar 50 yanaktı. okan istanbuldan gelirken percussionali (ali) nin sayesinde diğer 50 yanak larıda getirdi sğlsun. bide önlere onları taktım. hakikaten tam istediğim gibi oldu. hem araç biraz yükseldi hemde kullanımı daha konforlu hale geldi. lastikler değişirken bide balans yapıldı gayette güzel oldu.. henüz uzuna çıkıp deneyemedim ama en kısa zamanda denicem inş.
arabanın görünüm olarak tek eksiği ph2 stopları ve ön+arka tampon boya. onları da hallettim mi görünüm olarak tam istediğim gibi olucak ve dahada bişey yapmıycam görünümüne. çünkü herzaman orjinal haliyle kullanmayı seviyorum. yaza da inş. bahsettiğim bu eksiğide halledip rahat rahat gönül rahatlığıyla binerim.
resimler yine amatör ötesiii makine ile daha detaylı resimlerini çekerim umarım.
![]()