merhaba arkadaslar ben 23 yasındayım! ögrenciyim. bu arada 5 yasından berı arabaların ıcındeyım ufakken arabalar brandayla ortulu olurdu genelde sadece arabanın jantına bakıp hangı modelı dıye arabanın soylerdım okadar asırı sevıyorum arabaları modıfıyeyı.ailemizin ortak bir tane arabamız var 2011 model insignia 1.6 t 180 bg cosmo modelı bır arabamız var
cok sukur cok yakmıyor sehır ıcınde 40 kurus , 40 kurusa yakın yakıyor
soranlar olursa tabı dıye yazdım.Aynı zamanda insignia teamde üyeliğim var.
bundan yaklasık 1 yıl evvel 1.6 marea exclusive füme rengıde bır arabam vardı. izmirde cok gezmıslıgım vardı cok kapısmıslıgımda vardı cokta canlar yakmıstım stock tabı olarakeski arabama yaptıklarım :
ferrari korna , zenon farlar 8000 k , parklak beyaz ledli , uzunlar 5000 k beyazdı, arka plakalık ledli beyaz , yan sinyaller beyaz ampuldu , içinde pıonerr set vardı , kn açık hava filtresi vardı duz boruyla uzatmalı ufak tefekte tabı detaya gıremedım.
sımdılı arabamızda sadece kaput fılm mı komple ve komple camlar fılmlı arabayı satcagımız ıcın cok modıfıye yapmadım.
almak istedigim birkac araba türü var kendıme gore : marea hlx dusunuyorum ama ımkanım olursa sayet 2.0 20 v turbo motorlusunu ıstıyorum getırtmek. onun ıcın arastırma ıcerısıne gırdım. olmazsada sayet turbo yapıcam ama cok saglıklı olmuyor orjınalı gıbı tabıkıde ama hayırlısı.
hgt dusunuyorum clıo sport dusunuyorum 2.000 cc cok serı bır araba. honda cıvıcte olabılır hangısı denk gelırse tabıkıde. suan ıcın acelem yok arastırma ıcındeyım ne ne kadar cıkar ne kadar saglıklı olur dıye kıme yaptırabılırız duzgunce bakıyorum.
kusura bakmayın arkadaslar uzunca yazdım cok ozur dılerımkendımı acık net olmayı severım. sızlerle tanısmayı cok ısterım. herkesten bırseyler ogrenırsem yardımcı olursanız cok memnun olurum. tskler benıde aranıza kattıgınız ıcın.
herkese kazasız belasız araba kullanmak nasıp etsın![]()