Arkadaşlar eflerin 1.6 ve injeksiyonlu olanlarının motoru hakkında bi bilginiz varmı.
Tr'ye 3 tane geldiği hakkında bişey duydum. Doğru mudur nedir bilen araçlar yardımcı olabilirmi
Arkadaşlar eflerin 1.6 ve injeksiyonlu olanlarının motoru hakkında bi bilginiz varmı.
Tr'ye 3 tane geldiği hakkında bişey duydum. Doğru mudur nedir bilen araçlar yardımcı olabilirmi
Bursada bir tane var araç 124 hp orj fabrika çıkışlıdır. Vtec yoktur fakat araç güzel hızlanıyor.![]()
O araçla ilgileniyorum zateno yüzden detaylı bilgi istedim
![]()
O araçla cidden ilgileniyorsan eğer, hiç boşa düşünme, niyetin varsa al, pişman olmazsın![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
konusu açılıp sorgulanan araç hakkında bilgi beklenirken tez davranan arkadaşlar olabilir. zira araç fena gözükmüyor.
Bende çok istiyorum anlaşabilirsek inşallah alıcam
Edit:günceldir yokmu daha fazla bilgisi olan ?
link resim yok mu ya, merak ettik : )
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Üstteki ilan
valla helal olsun 90 model araba 9-10 lira typer lara 100 lira olsun bari
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Malesef bizde şikayetciyiz ama piyasa çok uçtu çokkk![]()
bu durumda ikinci el honca cvc alınmaz gibi fiyatlar tavan üstü harbiden bu ne böyle 98-99 modelleri 25den ağızlarını açıyor 90 model 10.000tl az para deil valla
türkiye ye giren 3 tane degil
suan antalyada 2 gri 1 beyaz orjinal enfektörlü 1.6 ef vardır. kesınlık cevirme degildir.
istanbulda da 1 2 tane biliyorum ama nerdeydı kımdeydı bilmıyorum ...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)