"Evet hızlı arabamız olmayabilir ancak biz de arazide hızlıyız kardeşimmmm" diyenler bu başlık altında toplansınlar
Hazır sezonu gelmişken haftasonları ara ara hafif arazi şartlarında araçlarımızı deneyelim derim. Hem temiz orman ve deniz havası alırız hem de araçlarımızı doya doya dener bol bol resim çeker haftasonu güzel bir aktivite yapmış oluruz. Ayrıca grup olursak batan kalan araçlara yardımcı olmamız daha da kolaylaşacaktır. Takım olarak daha güçlü ve daha korkusuzca araziye girebiliriz
Ben şimdiden bu haftasonu kendi çapımda yaptığım çok eğlenceli denemelerin videolarını ekliyorum. Eğer yeterli çoğunluğu yakalayabilirsek hep beraber toplu halde çıkar Riva ve Çekmeyköy ormanlarını Discovery tadında keşfederizHem araçlarımızı da denemiş kapasitelerini görmüş oluruz. Yeterli çoğunluk derken 3 araç olsak bile yeterlidir
Fazlası olursa süper olur tabii
İşte haftasonundan kalma amatör off-road denemelerimiz ve çekimlerimiz. 4 adet yeni Kumho I'ZEN M+S yani Mud and Snow yani Çamur ve Kar lastiği aldım. Bu lastikleri almaya mecburdum çünkü 18 inç jantlarım var ve bu jantlara uygun AT tipi lastik yoktu. Aslında böyle iyi de oldu aksi takdirde jant değiştirmek zorunda kalacaktım. Lastiklerin gerçekten performansı çok iyiymiş. Çok beğendim.;
Bu videoda hernekadar videoda net olarak belli olmasa da oldukça dik bir rampadan çıkmayı deniyorum. Rampanın dikliğinden ziyade yoldaki sabun gibi kayan çamur ve kil baya bizi zorladı;
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDI Offroad Test - YouTube
Bu videoda Embed özelliğini çıkaramadım YouTube' dan. Direk linki kopyalıyorum;
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDI Offroad Test - YouTube
Bu da son video. Biraz yanlayalım istedik. ***** çamur tereyağı gibiydi ve lastikler yeri tutmakta çok zorlandı;
Hyundai Santa Fe Offroad Test with Kumho M+S Tires - YouTube
Haftasonundan bikaç kare.
Edit:
youtube linkleri düzenlendi.
Maxi