iyi günler bende 2 adet oval hoparlör var pioneer 300 wattlık 6983 galiba arkaya da bi bass şu jbl ler varya 30 cm lik bi tane de amfi istiyom ne alayım öyle abartı birşey istemiyorum uygunun dan yardımcı olacak varsa sevinirim
iyi günler bende 2 adet oval hoparlör var pioneer 300 wattlık 6983 galiba arkaya da bi bass şu jbl ler varya 30 cm lik bi tane de amfi istiyom ne alayım öyle abartı birşey istemiyorum uygunun dan yardımcı olacak varsa sevinirim
ben satıyorum ne bütçede aradığını bilmiyorum ama gayet kaliteli ve sıfır
Sound Magus 1200w Çift Bobin + Forwell Sound OP1500 ANFİ SIFIR - Subwoofer ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 62319594
Drops upon Death . .
ürünler gerçekten güzel de benim bütçem 300 tl geçen media markt a girdim 150 tl kutulu basslar 150 ye de amfi alsam desem tek subwoofer için bağlatması ne kadar tutar bilmyiorum sağolun yardım için
baglantı cok para) en az 80 90 tl işcilikisterler en az 30 40 tl de kablo parası y kablosu cartı curtu
pff sen girme bu işee oyle devam et
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
ve ben zatn 550 gibi bi fiyata aldım sadece anfi ile bassı kablo paraları sigortalar fln hep üstüne para ve anfinin sıfırı zatn bakarmısın kampanyalı fiyatı kaça
FORWELL OP 1500 ŞOKK FİYAT TR DE YOKK - Amplifikatör ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 64053032
Drops upon Death . .
kablo ve montaj için bi sor bakalım bedava mımontaj bedava diyiceklerini sanmıyorum öyle olsa bile 3 liralık kablo kitini 10 liaya satıp ordan çıkartırlar
![]()
Bass halen satılık. istersen pm irtibata geçebilirsin.. 175tl
http://www.techturkey.com/forum/elek...bass-25cm.html
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
kardeşim bende bu aralar bas ve amfi alacağım benim bütcemde 300 lira civarında. ben birkaç ürün buldum aslında bilen adamlara soruşturuyorum şimdi.
jameson 505 amfi(150tl)+pionner ts-w309d4(115tl kabinsiz)
jameson 604 amfi(115tl)+kicker es yada comp(115tl kabinsiz)
sende bana biraz araştırıp benide bilgilendirirsen sevinirim.
arkadaşlar düşünürseniz elimde aracımdan söktüğüm tesisatım var gayet yeterli orta şekerli bir sistem.fiyatım sondur düşünürseniz
JVC BASS, HARWARD AMFİ - Komple Set ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 61728739
jamesson ne ya anfımı gıdıp paralarını jamessona yatırmayındirek elektırık verıyoo ne baglarsan 1 senelık omruo olsa mesela cıhazların 6 aya ındırıyoo ... jamesson vb urunler gercekten fiyat olarak uygun ama işte görürler degerleri o paralar deil
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)