Ankarada die cast konusunda araç bulabileceğim panora rc 06 dışında nereler varsonunda bende bulaştım bu lanet şeye
ilk olarak alacağım araçlar bmw m3 cabrio mercedes c63 amg honda s2000 subaru impreza
uygun fiyatlı bulabileceğim yerleri bekliyorum
![]()
Ankarada die cast konusunda araç bulabileceğim panora rc 06 dışında nereler varsonunda bende bulaştım bu lanet şeye
ilk olarak alacağım araçlar bmw m3 cabrio mercedes c63 amg honda s2000 subaru impreza
uygun fiyatlı bulabileceğim yerleri bekliyorum
![]()
yok mu bilen eden gören
İstanbuldan alıp kargolatabilirsiniz sorunsuz sekilde en uygun fiyata model bulabilecek ve sorunsuzda kargolayabilecek dükkanlar var.Ben senelerdir bu hobiyle ilgilenen biri olarak kendi modellerimide uzun süredir temin ettiğim yeri tavsiye edebilirm.cyg model yucel bey.ismimi verebilirsiniz yardımcı olacaktır hertürlü model elinde mevcuttur.
Türk ocağı caddesinde bide bahçeli 7 nci caddenin bitiminden sol sonra ilk sağdaki sokakta bulabilirsin
valla bende başladım dun gtr34 aldım oto art 160 lira girdi sırada 33 u var ordanda 255 lira gircek işimiş iş valla .D
DR. OWL
abi hem kendime hemde arkadaşa hediye almayı düşünüyorumbide görüp incelemem lazım nette baktım baya bi sağlam mağaza kendisi ama
istanbul sıkıntı yinede teşekkürler
teşekkürler abibunları bilmiyordum ben hiç
supra tarzım değil alamancıyız![]()
maltepe pazarı derken![]()
Hobbytime Türkiye'nin En Büyük Hobi Mağazası
ahmet var orda. Ekmekçilerin selamı var de yardımcı olur![]()
KA Style
bmw m535i de bende var beyaz satabilrim bende kutulu tertemiz sorunsuz cam vitrinde sergilendi sadece![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
335i yok mu ömer abiama cabrio :d
yenidoğan tarafında baya büyük oyuncak toptancıları açıldı orda aslında ola bilir. birde çankayada sadece model satan bi dükkan var oranın adresini bulursam yazarım hemen
Ankara Model & dr.diecast
satış ta yapar.
eray ile iletişime geç ama...
sana yakın karum 2 katta bi yer var yusufum. onun dışında yeni ziraat mahallesinde bi yer buldum çok güzel şeyler var adamların elinde orayada bakabilirsin![]()
feel is everything
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)