Böyle bir konu açacağım aklıma hiç gelmezdi ama çok önemli bir inşaat projesi için aşağıdaki fotoğrafdaki ağaçlara ihtiyacım var.
Dünden beri tüm fotoğraf bulma kaynaklarımı tükettim yardıma ihtiyacım var![]()
![]()
Böyle bir konu açacağım aklıma hiç gelmezdi ama çok önemli bir inşaat projesi için aşağıdaki fotoğrafdaki ağaçlara ihtiyacım var.
Dünden beri tüm fotoğraf bulma kaynaklarımı tükettim yardıma ihtiyacım var![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İLMÜNATUNUN etkisi gibi ibretlik bir konu olms bende boyle bişi okuyacağımı sanmazdım abi![]()
![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
stock.xchng - the leading free stock photography site ya bak istersen, bir dunya fotograf var ordada.
Fusion35 ------> OnurD.
stock.xchng - truebadour's stock photo gallery
Bu sitede çok zaman geçirdim artık ağaçlarla konuşacak hale geldim diyebilirim![]()
getty'e bakıcam hemen saolasın Tolga
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Asıl sıkıntı şu, sitelerde yaptığım aramalarda "tree" diye aratınca ortalama olarak 5500-6000 sayfalık arama sonuçları çıkıyor![]()
Mantıklı![]()
elimdeki fotoğrafda malesef berbat durumda render'dan çıktı aldım telefonla çekip foruma attım yani açıkcası sonbahar ağacımı adak ağacımı ne olduğu belli değil![]()
Yok yahu denk gelen biri olmuştur belki diye açtım konuyusaolasın Seko
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)