Araçlar tek kişi ve stocktur. Hepsi 120.000-150.000 km arasındadır. Arşivlik bir deneme
Polo ya dikkat
Araçlar tek kişi ve stocktur. Hepsi 120.000-150.000 km arasındadır. Arşivlik bir deneme
Polo ya dikkat
polo fena gitmiş sonradan açılmış, arap atı misali
en son geçen iki araç clioRS ve meg3 mü? meg3 ney öyle gidiyo![]()
polo 1.4 16v sporting modeli 102hp olarak geçiyor 900 kilo civarında güzel bir alet uzunda şaşırtıcı gidiyor 5. vitesi hayret edilcek gibi
arkadan gelenler başka bir clio sport ile megane III 1.4 tci onlarında denemeleri var
benim anlamadığım polo başta batı mı basmadı mı? bassa direk fırlar öne.. 1.4 16V'leri çok seri çok güzel devirleniyor şanzumanda kısa..
güzel deneme olmuş polo süpriz yapmış..![]()
Asıl sancı uyandığında..
bırakma falan yok başından sonuna kadar hepsi dip gaz devam ediyor
Polo her denemelerinde başlarda 4-5 boy geri düşüyor top speed e doğru farkı kapatıp yanlarına geliyor![]()
Ben Megane 2 ile 6n 1.6 8v 90 hp polo ile denemiştim zamanında. Megane 2 hiç geri düşmemişti. 2 de kafa kafaya, 3 te ise 1 boy civarında önde oluyordum, diğer viteslerde ayırıp gidiyordu. Üstelik Polo da filitre egzoz vs vardı. Ama buradaki polo nun böyle gitmesine şaşmamak lazım maşallah bütün araçlara.
polo iyi yürümüş maşallah araçlara![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Polo'ya Saygılar![]()
Yüksek süratlere kadar baya bi geride kalıp o hacimle o hızlarda polo nası kopup geliyor pek mantığa sığan durum değil.
Maşallah araçlara.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)