User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 97 land rover freelander kullanan varmı?

pepecura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

97 land rover freelander kullanan varmı?

aslında mevzu şöyle başlıyor arkadaşlar, ailemin senelerdir baskısı üzerine askere gitmeme yakın pes ederek 307 sw aldım ov pack,yuksek arabaya bınıyorum 1 2 aydır araç hoşuma gitti,geniş yuksek,işi biraz daha buyutmeye karar verdım ve freelander ların 97 96 gazlı sı 21 22 bınlıraya civarı gördum 1.8 lerin vergisileride ucuz,acaba 307 satıp bu araca yazılsam mı? benımkı tam bir kaşıntı aslında ama rahat duramıyorum otomatik olması şart cunku benden sonra babam kullanacak,

sorunları nelerdır bakımları ne kadar pahalıdır? paramla rezıl olurmuyum? yada önere bileceğiniz vergisi makul 500 600 liraya kadar en dusuk 97 gaz olursa super bu tip ne var ?

şimdiden teşekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu bir gören?

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok temizini bulman lazım sorunsuz binmek istiyosan bakımlı 2. veya 3. sahibinden felan.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 98 modeli vardı 4 kapı.O zamanlar kımsede yokken onda eğim iniş sistemı vardı.Kar lastiği takıp girip cıkmadıgımız yer kalmadı daga taşa vurduk tabiri caizse.Halen piyasadaki ebadına aldanıp alınan jip diye satılan cogu aractan daha kabiliyetli olduğuu söleyebilirim.Kesinlikle düşünmeden alabileceginiz bir aractır ama temızını bulmak sart her arabada oldugu gibi.Bizdeki 1.8 düz vitesti 40.000km de kazasız boyasız çiziksiz sattık 2009 senesinde.Piyasadaki buyuk ihtimal en temiz freelanderdı.Şu andada onun yerine freelander II aldık cok memnunuz bugun kış lastiklerini taktırdım hatta.Kronik rahatsızlığı sunrooflarıdır ve camlarıdır.97-98 freelanderlar için elektronik arızası boldur diye konusulur ama Allahı var sunroof dışında tek sorun cıkartmadı bize senelerce bizdeydi.sonuc olarak tavsiye ederim ama gazlı freelander bana sacma geliyor.gaz takılmış ne araba alırım nede gaz taktırırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlarınız için teşekkur ederim.

varmı başka freelander kullanan?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)