Selamlar, 2000 model bir 3.20ci yi bursa burmotta ekspertiz yaptırdım,şasiden kaza sorgulattım ne sorgulamada ne serviste kazası değişeni çıkmadı aracın lakin bel altı boyalı.
Pistonlara baktı makineye bağlayıp sorunsuz çıktı,şaşilere baktık lifte kaldırdık sorun çıkmadı, ön takım arka amortisörler termik vs.vs. bir sürü şeyi yeni yapılmış aracın lakin motor conta değişmiş, karterle ilgili bir işlem görmüş sanırım aracın sahibi öyle dedi,KM ye falan bakıldı orjinal 150bin dedi servis, revizyon görmüs araç dedi kafama takıldı soramadım, bu revizyon motor rektifiye olarak mı yoksa parça değişimi ile ilgili bir terim mi ?
Birde orda bir usta başka araç yokmu bu araca 35-38bin verilir dedi, araç yok ne yazıkki bursada araç yok dedik bizde o zaman tamam bir sorun gözükmüyor lakin parçaların değiştriği ön takım amortisör vs. takıldığı servise gidin garantisini alın dedi..
Şimdi ustanın böyle demesi verevizyon lafı kafamı kurcaladı acaba fiyatı mı çok geldi aracın motorda şaside kaportada sorun çıkmadı ama başka araç yokmu acele etmeyin dedi.
Sizinde fikirlerinizi alıyım istedim