Bu 2 aracı genel olarak kıyaslarsak iç dış dizayn motor vs astra nın 1.4 turbolu yeni motoru 1.4 tsi ya rakip olabilir mibu konudaki yorumlarınızı almak isterim.
Bu 2 aracı genel olarak kıyaslarsak iç dış dizayn motor vs astra nın 1.4 turbolu yeni motoru 1.4 tsi ya rakip olabilir mibu konudaki yorumlarınızı almak isterim.
birer resim koyayım dedim
Astra
Uploaded with ImageShack.us
Leon
Uploaded with ImageShack.us
Valla VAG grubunda o motora supercharger koymadığın zaman o motor tam ömür törpüsü. Sırf performans yüzünden diğer güzellikler gözünüzden silinir açıkçası.
IN BOOST WE TRUST
leon 140-150 km ye kadar önde olur.astra çok ağır.
Edindiğim izlenimlere göre opel bi alman arabası gibi diil bi fransız kadar çok problem çıkardığını söylersek yanlış olmaz bence leon![]()
astra alır her turlu bence astranın scroccoyla olan vıdeosu vardı ekıyordu resmen rahatca![]()
doğuştan araba manyağı
kalite olarak astra bir adım önde motor olarak astra 1.4 turbonun 140 hp ye karşılık 200 tork oluşu biraz düşük gibi ve astra ağır bir araç 0 -100 fabrika verisi 9.9 ...örnek olarak benim t jet 120 hp 206 tork chip ile 150 hp 240nm civarı oluyor ...
Astra'lar hantal , gücüne göre yavaşlar...Ve ciddi yakıyorlar...Kalite olarak astra leon'u ezer buda ayrı bir gerçek
Golf MKVII 1.6 Tdi
youtube da var bi video golften yavas o video da astra
yazılım yapılmamış bir 120 lik scirocco 8 saniyede 0-100 nasıl yapar ben anlamadım. Millet 106 falan boşuna alıo 120lik scirocco alsın yazılım yapsın her 106ya saplar o zaman.
Kendi kullandığım arabaya göre bir değerlendirme yapmadım. Bunu aynı şekilde söyleyen kişi Özgündür. Kendiside 160lık Scirocco kullanıyor gündelik olarak.
IN BOOST WE TRUST
2 aracada çok kez biniyorum hatta 2007 de leonumda vardı. iç dizayn işcilik vs. her türlü astra daha üstün tabi biri kasa değişti biri sadece makyaj gördü bunun çok etkisi var. şahsen ben şu an hiç düşünmeden astra alırdım. tsi 125 lik araca hantal kalan bi motor değil fakat astranın 140lığı hakkında bi fikrim yok.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Onur demek istediğim şu stock olarak 8 saniye çıkarıyorsa yazılımla 7 saniyelere inecek. Yani 160 lıkları geçecek sadece yazılımla. O ağırlıkla o güçle çooook çok zor.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)