Arkadaslar 1999 model Civic Hb aracıma 3,5cmlik yay taktirmayi düşünüyorum. Nette bulduğum iki ürün arasında kaldım. Biri fk, digeri apexi bu iki yaydan hangisini önerirsiniz. Önemli olan en az konfor kaybı.
Arkadaslar 1999 model Civic Hb aracıma 3,5cmlik yay taktirmayi düşünüyorum. Nette bulduğum iki ürün arasında kaldım. Biri fk, digeri apexi bu iki yaydan hangisini önerirsiniz. Önemli olan en az konfor kaybı.
Fk ikisi arasındaysa. Ama eibach öneririm.
3.5 aracını düşürmez bunu söyliyelim önce.özellikle arkası havada kalır.
marka pek önemli değil genelde hepsi aynıdır.hangisi ucuzsa onu al.apexi hariç her marka yay kullndım ek da.
,
Hr takmani oneririm.
OEM+
3.5eibach kullanıyorum orj. jantlarla kafa basık arka biraz yukarda tam istediğim gibi oldu
Bende 3,5 luk einbach yay kullanıyorum gayet memnunum . en az kofor kaybı bu yay sanırım .ancak arkalar önlere göre 1-1,5 cm yüksek ancak siz giderken dengeleme acısından cok faydalı .ayrıca kule gergisi siddetle tavsiye ederim viraj alma kabiliyeti mükemmel iyileştiriyor bilginize kolay gelsin .
beyaz 99 1.6 ies
HR al derim
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Biraz Apexi den yanayım ama kullanan yok sanırım hiç. Çok fazla basamam çünkü 4 kisi bindiğimiz zaman sıkıntı olabilir ***** ist şartları su anlık 3.5 lük düşünüyorum fk yaylar konfor olarak iyi sanırım anladığım kadariyla
bulabiliyosan tein al ben tein kullanıorum konfor kaybı yaşamadım çok ufak bi kayıp var oda çok normal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)