Linkteki araç hakkında bilgisi olan varmı ? Honda Civic 1.6 VTEC LS 2004 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 54638570
Şimdiden teşekkürler..
Linkteki araç hakkında bilgisi olan varmı ? Honda Civic 1.6 VTEC LS 2004 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 54638570
Şimdiden teşekkürler..
Adam da haklı, 98'ine 25bin isterseler, '04'üne de 27bin ister.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Benim aldığım fiyat o değilde.. 97-98 vti'a 25-28 lira istenen şu saçma piyasada 27.000 bile bu araca çok değil..
Araç hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..
yaa benım anlamadıgımda 98 vtı le bu arabayı nasıl kıyas edebılıyorsunuz onu anlamıyorum bırı cıft eksantrık bırı tek ıkısıde ayrı dunyaların arabası
atasehir tarafinin araciydi 2-3 sene kadar once... cok denk geldim baskada bir bilgim yokkmside tahminimden fazlaymis
![]()
Arac arkadasımın eskı aracı giderı cok ıyı olan bır aractı.. Zaten halen onun yaptıkları duruyor galıba..
logosuz panjur
jdm far
18 jantlar
4-1 megan racıng
aem v2
komple 51 krom botu
ya megan yada dc son susturucu vardı..
Hondam zamanında tımetraıl fılan katılmıstı..Ondayken mutluhanda bakımları yapılıyorda
linkte gösterdiğin LS ye 27 verilmez.. sırf beyaz diye istiyorsun sanırım..
Hondam zamanında memet diye birindeydi galiba. sonra sattı simdi yanlıs hatrlamıorsam s2000i var. cok begenirdim aracını temizdi ama simdiki sahipleri nasıl bakıyor bilmem
arac benım eskı arabamdır 54 bınde aldım 118 bınde sattım bendeyken en ufak bır kazası boyası yoktu ılk sahıbınden ayısıgına gelmıstı ama benden sonra ne oldu onu bılmıyorum
gecen hafta eski arabam (vtec2) 21.000'e satıldı.. sol arka kapı değişmişti sadece.. üzerindede 2.000 tl ye yakın aksesuar vardı.. fikir olsun diye yazdım.
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
. Teşekkürler sizden sonra ufak kazaları olmuş bagaj kapağı ve kaput değişmiş
. Fiyatı yüksekmis benim sorguladigim aracin
Güzel secim 25 liralık leonlara pek hayır yok genelde 27 28 gibi
İlandaki fiyat deil benim aldığım fiyat... Peki sizce ederi nedir yukarıdaki parça listesi dahil son susturucu megan racing listeye ilaveten megan racing on kule gergiside var ?v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)