]Arkadaşlar çok acil bir durumda telefonumun bozulması üzerine illallah deyip, yeni bir telefon almaya karar verdim. Bütçem 1.250 TL. Kafamda birbirinden farklı 3 telefon var. Telefonda oyunmuş , applicationmış fazla işim olmayacak. Sadece istediğim yerden internete girip, youtube , forum siteleri ve MSN e bağlanmak , GPS i aktif olarak kullanmak , fotoğraf kalitesinin de ortalama olmasını istiyorum.
1. tercih Iphone 4 32 GB. Fakat sadece yurtdışından gelmiş olanlara durumum yetiyor. Telefon sıfır zaten. Alınırsa sorun olabilir mi bilmiyorum.
2. tercih BB 9900 - 2. eli henüz piyasaya düşmemiş, düşenlerde pahalı, Onun için buda yurtdışından gelmiş olacak fiyatından dolayı. Tek sıkıntı şarjının 1 gün gitmesiymiş. Onun için sıkıntılı biraz.
3. tercih Nokia E72 - Fiyatı ucuz , şekil olarak en çok hoşuma giden. Klasik bir telefon. Ama işletim sistemi kötü olduğundan yavaş bir telefonmuş. Tam olarak bilgi sahibi değilim.
Edit: Bu telefonlar dışında da tercihlere açığım ama HTC , LG , Samsung , Motorola , Nokiaların C serileri dışında. Nedense bu telefonlara ısınamadım.