320 stock sadece monza son susturucu var ...
1.4 is headers 52 duz boru sonda oem vti skunk2 emme vti kelebek afc neo var ?
320 stock sadece monza son susturucu var ...
1.4 is headers 52 duz boru sonda oem vti skunk2 emme vti kelebek afc neo var ?
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
320 46 mı 36 mı
muhtemelen cıvıc 150ye kadar 2 boy fln onde olacak 4e atınca duvara caprmıs gıbı oldugu ıcın kendılerı
ondan sorna bmw gelıp gececek
yok artık ya bmw nin hepsine kaldırıyo honda![]()
e36 kasa tup var arabadahondada benzın
ama korkum su kıust kapakla ılgılı bı ıslem gecırdı ... bmw catlakmıs yenısını takmıslar
4 e atıncaya kadar 400 metreyı bıtıremezmı honda ?
Tüm samimiyetimle söylüyorum bende cabrio 320i hardtop varken, 1.6ies ler dahi geçemiyordu hiçbir hız aralığında.
1.4 is için çok umut verici bir tablo yok ortada
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
neler vardı 320 de ? stock olmaması gerekıyo gecmemesı ıcın ..
drag mı rol mü yapıcaksınız???
1.4 biraz öne çıksada snra gelip gecer bmw
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
320i tabikide hava filtresine katalitiğine kadar stoktu
Yanlış anlamayında, bazen ışıklarda 3-4 sn liğine 320i lerle yanyana gidince geçtikmi sayıyosunuz kendinizi
320i 0-100 fabrika verisi 9.9 sn dir. Kaldıki genelde 9 sn lere yakın 100km ye ulaşır. Fabrika son hızı 217km dir. 1.4 is bu sürelere bence oldukça uzaktır. 100 e kadar yan yana izlenimi versede 3. vites itibari ile acı gerçek ortaya çıkar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende yasıcam yanı o acı gerceklerııfabrıkasyon bı tek moto ust kapak ve ıc kaldı hondada .. ecu yada mudahale var yakıt ve hava konusunda .. arka koltuklarıda sokmeyı planlıyorumm hatta raidhp maxi flow olan short ram filitremi hks replıka oalrak dusunuyorumm ... o zaman vıdeoalrla tekrar bu konudamı buluscaz ..
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Tago beyin yorumlarına katılıyorum hele 320ci ve SAĞLIKLI ise 1.4is stock olmasada tutunması çok zor altlarda bile..üstlerde zaten hiç tutunamaz .. , 320i ile olan bir denemem var Allah rahmet etsin kendisi vefat etti., bir 320i 'sahibi abiyle denemiştik. ilk önce arkasından basmıştım ama yetişememiştim habersizdi. daha sonra konuştuk çok iyi kaldırmama rağmen 100'e kadar tutunabilmiştim,ikimizinde oranları birbirine cok yakındı zaten. 3e atınca o direk açıyordu. 180e kadar falan cıkmıştık 4-5 boy arkasından takip edebildim sadece.
320i manuel ,chip egsoz var bildigim.(2 kişi)
bora 1.6 16v, stock. (2 kişi)
egsoz dışında stock 1.4 is ile de denemem var baz alacak olursanız boranın yürüyüşünü.,konularımda videosu vardı., bulamazsanız ekleyebilirim onuda.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)