***** mondeo sahibi olarak mondeolara karşı sempatim var bir daha araba alırsam tekrar mondeo almak istiyorum eğer böyle olucaksa alınır gibi tasarimi çok hoş..ford'un yeni concept araçlarındaki hatlari çizgileri görebilirsiniz
![]()
***** mondeo sahibi olarak mondeolara karşı sempatim var bir daha araba alırsam tekrar mondeo almak istiyorum eğer böyle olucaksa alınır gibi tasarimi çok hoş..ford'un yeni concept araçlarındaki hatlari çizgileri görebilirsiniz
![]()
Su benzetme olayına kıl olurum genelde ama önü Aston Martin gibi olmus yaw![]()
![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
çok başarılı bence tasarım
RACE WERKS
arkadan olan fotolar birbirini tutmuyor bence, kamuflajlı olanda stop çizgisi yukarı doğru devam ediyor, fotoda ise aşağı doğru.
ama her türlü bencede çok güzel olmuş![]()
Eğer tasarım bu olsun. D segmentini sallar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Çok başarılı olmuş
Harbiden jaguar esintisi var. Tamam jaguar TATA'ya gitti ama tasarımcılar için durum geçerli değil gibi. Kamufilajlı araçta farlar bariz XF. Tampondaki alt hava girişleri 3 parça ve şekil olarak XF esintisi var. Ama kinetic tasarım harbiden. Güzel duruyor.
Bu yeni fusion, yani büyük oranda amerikan pazarı için uyarlanmış güncel mondeo.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Güzel güzel, beğendim![]()
...
ben panjur dan dolayı daha bı astona benzettim. ama guzel olmus.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)