User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: 106 gti sabahları gelen ses yardım

reDevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

106 gti sabahları gelen ses yardım

sabahları işe giderken arabamı çalıştırdığımda birinci vitesde rölantide giderken gaz verdiğimde sanki böle su kaynadığında çıkan fokurdama sesi gibi hatta aynısı diyebilirim bi ses çıkıyo ısındıktan sona yapıyomu yada hızlanınca yapıyormu bilmiyorum zaten duyulmazda ama sabahları sessiz olduğundan duyuyorum gaz bas çek yapıyorum dinliyorum neden olabilir pampalar
    Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalorifer sisteminde hava vardır.

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin suyunu komple deistir hem kış geldi bi antifriz koy zaten usta bakar o arada bi sorun varsa cozer.
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalorifer sisteminde hava vardır.
    olabilir hocam bu mantıklı peki bunun çözümü ne ?

Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracin suyunu komple deistir hem kış geldi bi antifriz koy zaten usta bakar o arada bi sorun varsa cozer.
    2 ay kadar oldu abi değiştirdim zaten ama sorun acaba kalorifer sistemindemi bu avans vurması dedikleri muhabbet nasıl peki?
    Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reDevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olabilir hocam bu mantıklı peki bunun çözümü ne ?

2 ay kadar oldu abi değiştirdim zaten ama sorun acaba kalorifer sistemindemi bu avans vurması dedikleri muhabbet nasıl peki?
    Avansta ilk calstirdiginda skrti duyarsn misket carpistirma sesi gibi sorun yeniyse yaglama oldugunda motor biraz isindiginda keser o sesi senin duydugun fokurtu sesi sureklimi gelior yoksa hararet normale geldigiinde kkesiliyor mu ?
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pampa direk söylüyorum,radyatör suyunda hava var..götür 106 dan anlayan birine alsın havasını..ama 3 yerden alması gerek adam akıllı olması için..ayrıca durup dururkende hava yapmaz 106 kesin biyerde kaçak var..

SON TC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    radyotör +hava doğru tahmın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avansta ilk calstirdiginda skrti duyarsn misket carpistirma sesi gibi sorun yeniyse yaglama oldugunda motor biraz isindiginda keser o sesi senin duydugun fokurtu sesi sureklimi gelior yoksa hararet normale geldigiinde kkesiliyor mu ?
    abi böle ilk çalıştırdığımda sabah rölantide gidiyorum gaz verdikçe bildiğin böle caydanlık kaynaması gibi fokurduyo ısındıktan sona yapmıyo yada ben duymuyorum

Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pampa direk söylüyorum,radyatör suyunda hava var..götür 106 dan anlayan birine alsın havasını..ama 3 yerden alması gerek adam akıllı olması için..ayrıca durup dururkende hava yapmaz 106 kesin biyerde kaçak var..
    alper abi sağol banada böyleymiş gibi geliyo götürcem ama havayı neden yapar kaçak nerde olduğunda bunu yapar nelere baktırıyım şimdi yada böle kullansam bir zararı olur mu

Alıntı SON TC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    radyotör +hava doğru tahmın...
    sağol soner abi bende öle düşünüyorum herkeste öle demiş ama böle kullansam bir zararı olurmu ki

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen alper abinin dediği gibi sistemde hava var soğukken ilk çalıştırmada ve gaza basıp sistemdeki suyu dolaşıma verdiğin için ses gelir ısınınca geçer yine alper abinin dediği gibi 3 ayrı yerden havasının alınması gerekli...

Biri beyinin orda biri radyatör üzerinde diğeride filtrenin altında yanlış hatırlamıyorsam...Alper abi düzeltir yanlışsada
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen alper abinin dediği gibi sistemde hava var soğukken ilk çalıştırmada ve gaza basıp sistemdeki suyu dolaşıma verdiğin için ses gelir ısınınca geçer yine alper abinin dediği gibi 3 ayrı yerden havasının alınması gerekli...

Biri beyinin orda biri radyatör üzerinde diğeride filtrenin altında yanlış hatırlamıyorsam...Alper abi düzeltir yanlışsada
    sağol hocam aynen dediğin gibi soğukken gaz bastığımda duyuyorum fokurdamayı ısınınca yok bu şekilde kullansam bir zararı olurmu ki?

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen kardeşim havanın alınması gereken yerler oralar..birde kaçağı genelde kalorifer peteğinden yapar arada suyunu kontrol et ısıtması nasıl soguk havalarda?birde torpido kapagının altından elini sok elini gezdir oralarda baglantı yerleri var ıslaklık varmı ona bak genelde o baglantı yerleri plastik oldugu için zamanla özelliğini yitiriyor ve dibindende kaçırabiliyor sen elinle kontrol et motor suyu sıcakken eline su gelecekmi acaba?eger kalorifer peteği değilse ya hortumlardan yada radyatçründe ufak bi sızıntı olabiilir bi kaç gün arayla su seviyesinide kontrol et..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kardeşim havanın alınması gereken yerler oralar..birde kaçağı genelde kalorifer peteğinden yapar arada suyunu kontrol et ısıtması nasıl soguk havalarda?birde torpido kapagının altından elini sok elini gezdir oralarda baglantı yerleri var ıslaklık varmı ona bak genelde o baglantı yerleri plastik oldugu için zamanla özelliğini yitiriyor ve dibindende kaçırabiliyor sen elinle kontrol et motor suyu sıcakken eline su gelecekmi acaba?eger kalorifer peteği değilse ya hortumlardan yada radyatçründe ufak bi sızıntı olabiilir bi kaç gün arayla su seviyesinide kontrol et..
    alper abi radyotörde olcağını sanmıyorum yazın sıfır değiştirdim daha o ara hergün suyuna bakardım radyatör kapağını açıpta bu yüzden hava yapmış olabilirmi birde torpido kapağının altı değilde havaların soğumaya başladığı yeni yeni kaloriferi açmaya başladığım zamanlar bu vites kolunun kül tabağının altında ufak cd'lik gibi bir yer varya orda ıslaklık vardı yarım çay bardağı kadar arabayı temizlerken farketmiştim bidada hiç denk gelmedi oraya boşaltmış olabilirmi dediklerinide uygulucam gene bide bu şekilde kullanmamın bir zararı olur mu abi bana kullanırken anormal bişe gelmiyo gidişte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi böle ilk çalıştırdığımda sabah rölantide gidiyorum gaz verdikçe bildiğin böle caydanlık kaynaması gibi fokurduyo ısındıktan sona yapmıyo yada ben duymuyorum

alper abi sağol banada böyleymiş gibi geliyo götürcem ama havayı neden yapar kaçak nerde olduğunda bunu yapar nelere baktırıyım şimdi yada böle kullansam bir zararı olur mu

sağol soner abi bende öle düşünüyorum herkeste öle demiş ama böle kullansam bir zararı olurmu ki
    Benzer sorun arkadasim yasadi kaloriferin assa ayaga ufleyen ksmnda islaklik varsa fazla su konmustur ve hava yapmstr sistem ama fokurdamaz termostati iptal et bi oyle dene devam etmezse sorunun termostati iptal ettiginde devirdaimdendir diye.dusunuyorum
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer sorun arkadasim yasadi kaloriferin assa ayaga ufleyen ksmnda islaklik varsa fazla su konmustur ve hava yapmstr sistem ama fokurdamaz termostati iptal et bi oyle dene devam etmezse sorunun termostati iptal ettiginde devirdaimdendir diye.dusunuyorum
    fazla su koyulunca hava yapıyosa garanti ondandır hocam çünkü bir aya kadar sonuna kadar kapağa kadar dolduruyodum sonadan bi abim sölemişti bu kdar doldurma iyi değil diye hava yaptıysa bir süre bu şekilde kullanmamın bir zararı olurmu ki hocam?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla su koyulunca hava yapıyosa garanti ondandır hocam çünkü bir aya kadar sonuna kadar kapağa kadar dolduruyodum sonadan bi abim sölemişti bu kdar doldurma iyi değil diye hava yaptıysa bir süre bu şekilde kullanmamın bir zararı olurmu ki hocam?
    suyu hortumla çek azalt sevıyesını normale getır hava yaptıysa alman gereklı ztn sureklı akıtır ayak dıbınden hava aldırdıgında ses kesılmezse dedıgımı dene termostatı ıptal et dırek devırdaım sagla ses kesılırse devırdaım sıkıntın vardır kesılmez ıse bı bılgım yok .)
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suyu hortumla çek azalt sevıyesını normale getır hava yaptıysa alman gereklı ztn sureklı akıtır ayak dıbınden hava aldırdıgında ses kesılmezse dedıgımı dene termostatı ıptal et dırek devırdaım sagla ses kesılırse devırdaım sıkıntın vardır kesılmez ıse bı bılgım yok .)
    tamam hocam çok sağol denicem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)