Herkese merhabalar. Korfez pisti veya istanbul park icin bildiginiz pist gunu tarihi var mi?
Tesekkurler.
Herkese merhabalar. Korfez pisti veya istanbul park icin bildiginiz pist gunu tarihi var mi?
Tesekkurler.
Bu istanbulpark pistini yonetenlerde hakikaten hic ticari kafa yok. Kiralayacaklari 1 ambulans 1 itfaiye araci, birkac gorevli. Pisti ac haftasonlari hrkese, fiyatini belirle millet gitsin hevesini alsin. Eminim ki kazalarda azalir bilincte artar. Sanki pist eskiyecek! Sinir oluyorum.. Curuyor kendi kendine...
O hesaplar okadar basit olmuyor .
Forumu okudukça sorulariniza yanitlar bulacaksiniz .
Bir sonraki pist günleri serisi organizasyonuna techturkey.com üzerinden ilan edildiğinde ulaşabilirsiniz .
Şuan için bir tarih belirlenmedi .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
aynı şeyleri yüzlerce defa anlatmak zorundamı bu adam?forumda bir sürü konu var bunların daha önce detaylıca konuşulduğu.
pist kirası 10 lira üstünde (edit: 13 küsür tosfed in faturası vardı)
ambulans güvenlik ve org. kaliteli olması için gerekli şeyler ve koşuşturma bunlarda 5-6 milyar tutuyor. sponsorlar olmasa hangi 300-500 herşey kıtı kıtına yetiyor, ki bugra nın kendi cebinden para çıkıyor..
istanbul park ın sabah 9 akşam 4 arası kirası 60bin dolarmıydı bugra ?![]()
İstanbul parktada organizasyon yaptik yapabiliyoruz da böyle bir yasak durumu yok 35bin euro + 5km pist uzerinde calisicak personel guvenlik sonrasinda izleyiciler icin ayrilan alanlarin temizlik hizmetleri ambulans itfaiye + kdv vs..vs..vs...
Kisi basi 1000 - 1500 euro oderseniz neden olmasin ....
Simdide diyeceksiniz ki pahali daha ucuz olsun siz demeden onuda acikliyim ...
İstanbul park in 1 yillik bakim maliyeti ( hic organizasyon yapilmasa bile ) +- 1.500.000 TL ( sıfır sayısı doğrudur yanlis yazmadim ) siz boyle bir piste vede gidere sahip olsaniz nekadara kiralardiniz ....
Haa bu para harcanmadanda pist orda durur ama 2 sene sonra çöp olur çürür tabiricaizse...
Dedigim gibi forumu arastirin okudukca bu ve benzeri pist mevzularinda konular görür nedemek istediğimi daha iyi anlarsiniz ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
peki birşey sorucam madem bu kadar maliyet var ve birilerinin cebınden cıkıyor bu para bı sekılde bizim verdiğimiz miktar diyelim kişi başı 500 olsa ve senede 4 sefer falan yapılsa azda olsa faydası olmazmı piste bomboş dürup masraf yapılmasından iyi değillmidir??
Bugra bey, daha once yazilmis olan konulari okudum. Zaten benim dusuncem szin gibi pisti kiralamak ve sonrasinda da 3. Kisilere kullandirmakla ilgili degil. Mevcut yonetimin bizzat sahislara da hafta icleri pist gunleri yapmak, ve cesitli ticari satislarla( merchandising goods- t shirtler, yurtdisi internet uzerinden pist gunu satis-bulgar ve romenlere vs., gibi) ek gelir elde etmeleri seklknde. Sponsorlar bile olabilir bunun icin.. Yurtdisinda bircok pist bu sekilde bos gunlerini dolduruyor. Gunlugu 35000 euro demek bunun en kolayi tabi ama ogrendigim kadariyla gecen sene sadece 20 gun kiralanabilmis. Bu arada istanbulpark pistiyle o kadar ilgililer ki internet sitesinde hala F1 reklamlari var. Trajikomik!
Sizin yaptiginiz isi cok takdir edyorum ve turkiye gibi motorsporlari kulturunun dusuk seviyelerde oldugu bir yerde cesaret istedigini dusunuyorum. Umarim ileride cok daha farkli sekillerde bu isi yapabilirsiniz, kendi islettiginiz pistte yarislar ile beraber.
Keske sizin gib girisimci ve bu ise gonul vermis kisiler bu tur isletmelerde de yer alsa.
Tourist rides Nordschleife | Nürburgring
no comment
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Arkadaşlar eğer o paraları vermeye razı iseniz zaten merak etmeyin Buğra orayı kiralar. Evet pahalı ama neden pahalı. İlk olarak orası uluslararası arena. Pist kalitesi iyi olmak zorunda. Yaz kış o pisti kullanıma açtığınız zaman belli bir süre sonra asfalt kirlenmeye başlıyor. O büyüklükte bir pisti hadi temizleyelim demek kolay değil. Zırt deyince de asfalt dökemezsiniz normal yola asfalt döker gibi. Asfaltından herşeyine özel bir pist. Hız olarak gerçekten hızlı bir pist. Yani şöyle düşünmeyin oo freni yapar dururum. Belli bir süreden sonra Ferrarilerin R8 lerin frenleri bile dayanmıyor şişmeye başlıyor. Ferrari track day sonunda piste çıktığınız zaman pist üzerindeki kire carta curta inanamazsınız ki körfezdeki arabanın yarısı kadar araba çıkıyor piste. Adamlar pisti korumak adına fiyatını yüksek tutuyorlar ki kazandıklarından daha fazlasını piste harcamak zorunda kalmasınlar.
IN BOOST WE TRUST
Bravo çok güzel yaklaşım Atatürk olimpiyat stadınıda halka açsınlar insan girsinler maç yapsınlar. Baharda da oturur çimlerde mangal yaparsınız. Hatta bi kaç tane F16 yı falanda insan kullanımına versinler canı sıkılan sıraya girsin binsin kullansın parasını verip. Onlarda senin benim malım nede olsa.
IN BOOST WE TRUST
Doğru ya ferrari, porshe sahipleri senede 2 tur atsın , ondan yapıldı pist.
Senin bahsettiğin stadlar 1 sene içinde istanbul parktan daha fazla organizasyona ev sahipliği yapılıyor ... sadece maç da değil konser de veriliyor.
Ki rusyada parasını verip artık savaş amaçlı kullanılmayan eski miglerle tur atılabiliyor
Amerida parasını verip nascar pistinde nascar arabası ile pilot eşliğinde tur atılabiliyor.
Aşağıda da NORDSCHLEIFE pistinin kullanım bedelleri:
PRICES FOR TOURIST RIDES 2012:
1 lap: 26,- €
4 laps: 95,- €
incl. 1 ring°werk ticket, 10 % discount of onboard cameras
25 laps : 490,- €
incl. 1 ring°werk ticket, 10 % discount of onboard cameras
Annual ticket: 1.445,- €
incl. 2 ring°werk tickets, 10 % discount of onboard cameras
The validity of the new prices starts at the 01.01.2012.
Disregarding the terminal value the tickets lose their validity on the 31.12.2012.
Örnekleri var, istedikten sonra oluyor![]()
Ama önce vatandaşların bilinçlenip, kendisini o pisti kullamaya layık görmesi gerekir
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.