Evet arkadaşlar bu akşam çekilecek süper loto rakam tahminleri alabilirmiyim parayı bulup kendime ait garaj yapmak istiyorum![]()
Büyük İkramiye 6 Trilyon..
Evet arkadaşlar bu akşam çekilecek süper loto rakam tahminleri alabilirmiyim parayı bulup kendime ait garaj yapmak istiyorum![]()
Büyük İkramiye 6 Trilyon..
FatihÖztürk..
9-18-21-36-42-47
hiç oynamak nasip olmadı nasılsa bana çıkmaz diyerekten![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
makinadan oynayarak şans daha yüksek olur, bu tip oyunlardakendi seçtiğimiz sayılar hep bir döngü içindedir
bence makina oyunu
valla benim şahsi totemim hafta içersinde birçok bayiden farklı makinalardan oynamak. en güzeli bu bir kere 4 tutturdum bu taktikle![]()
eniştemin öğretmen arkadaşına 2-3 yıl önce sayısaldan 6 çıkmış. 2 kişi bilmişler. 4'er trilyonu cukkaya atmışlar. ben bunu duyana kadar 6 tutturan olduğuna pek inanmazdım..
1-8-17-22-33-48 benide görün beyler![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Her hafta oynuyorum bişey olduğu yok yalnız çok loto bayii ile görüştüm çıkan rakamların %80 i makineden oynayanlara çıkmış.
Şu şans oyunlarına piyangolara verdiğim parayla bi honda almıştım valla.Şuan bile masanın üstünde 170 tane piyango var eski. Yılbaşında seri destelerle alıyorum 1.5 - 2 milyara ama çıkacağı yok bunu bile bile oynuyorum malesef.:/
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)