Arkadaşlar bu bestekardaki yeni açılan meguiarsa iş yaptıran var mı daha önce? işçilik nasıl? çalışanları nasıl? 2-3 tane araç var şirkette meg. yaptıralım diorz.burası nasıldır?
Arkadaşlar bu bestekardaki yeni açılan meguiarsa iş yaptıran var mı daha önce? işçilik nasıl? çalışanları nasıl? 2-3 tane araç var şirkette meg. yaptıralım diorz.burası nasıldır?
ivedıkte bırılerı var hatta forumada uyeler bı onları arastır baya ıyıylermış...
A city Altındakini tanıyorum Memnunum...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
bestekardaki ilk açıldığında sorun yaşanılmıştı galiba
kullandıkları suydan dolayı bir arabada kalıcı lekeler meydana gelmişti müşteriyi mağdur etmemişlerdi ama müşteride adamların iliklerini kurutmuş
sizin daha önce kaputunuza birşey dökülmüştü yanlış hatırlamıyorsam şaşmazda halletmiştiniz
güncel olarak ivedikte detailing garajı ve acity altındaki yıkamacıyı öneririm
forumda kaan mert bu işi yapıyordu cupra lı arkadaş![]()
Boya Koruma detaling yaptıracaksan
Ivedıkte detaling garaj ı tavısy ederım
bestakerdakı yerde araba yıkatıp uzerınde leke kalan cok duydum
detailing garage tavsiye ederim bende![]()
RACE WERKS
Detaling garage'ın internet sitesini buldum bi arayıp irtibata geçelim o zaman,adam akıllı bi meg. açılmayacak herhalde ankaraya
biraz alakasız olacak ama ankarada meg ürünlerini nerden alabiliriz.birde meg in internet sitesinden alışveriş yapan varmı.
ultimate wash&wax-meg yıkama eldiveni-meg water magnet kurulama bu 3 lü araba yıkamak için gayet uygun oldugunu düşünüorum.ama nerden alacagımı bilmiyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Çayyoluna güzel bi yer acıldı, Türkkonuta giderken fırın görüceksiniz tam göbekte onun karşısında cidden mekan falan bile cok güzeldi acılıs gününe denk gelmiştim bide içerisi falan cok hoşuma gitmişti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)