Arkadaşlar 2 adet Juke için teklif alabilecegim, Nissan bayiisinde çalışan bi arkadaşımız var mıdır_?
Arkadaşlar 2 adet Juke için teklif alabilecegim, Nissan bayiisinde çalışan bi arkadaşımız var mıdır_?
Tango-1 never dies.
2 adet juke 1.5 dci visia manuel için fiyat lazım.. basın ekpresste ve yenibosnadaki bayiilere ben gidicem.. çok sagolasın..
Tango-1 never dies.
Kardesim sakin otomatigine bulasmayin nefret etmistim . Ayrica benziliside baya yakiyor .
Dizel manuelini hic kullanmadim yorum yapamiyaafim .
Ayrica yarin bende bir bayi arkadasimdan fiyat alir yazarim sana![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
abi valla çok iyi olur.. Buraya yazarsın ya da pmlersin.. ben bi fiyat aldım ama düşügüne bakıyorum... bu arada araç şirket için kullanılacak..
Tango-1 never dies.
Otomatik üst model ( modelini hatırlamıyorum ) micra için 34 milyar fiyat aldım.Daha ucuza verebilecek çıkarsa alirim...
Nissan gülanda kuzenim çalışıyor
Adı murat.
Görkemin arkadaşıyım dersen yardımcı olur.
0554 958 51 03
05456252927
Mustafa Kayar. Orda çalışıyordu. Adana bayisinde. Şu anda ayrıldı ama hem Adana hem Mersinde tanıdıkları var![]()
Bu arada 1 micra 2 juke oldu eli güçlendirir![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Abi araci hangi amacla aliyorsunuz bilmiyorum ama visianin kapi kollari koltuklari falan fena felaket.Tam sirket arabasi.Gecenlerde 50 liraya sportpack vardi sifir km 2011 model kalmis bitane.Tavsiyem napin edin tekno veya sportpack alin cunku hakikaten citalari siyah aynalari boyasiz,direksiyon baski plastik ciddi les bi araba visia juke..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)