Masallah kardesm rsi a o gece dngmzde gidiside gercktn guzeldi allah kaza bela vermesn..
maşallah...
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Vay Maşallah. Tesadüfen gördümEvet benim ilk spor arabam diyim sana daha doğru olur
1998 yılında almıştım bunu o zaman daha 7000km deydi. Bir bayandan almıştım. Araç Hilton otelinin garajında yatıyordu. Kadın çok hızlı diye kullanamıyormuş
Çok keyifli günlerim geçti o araba ile. Yanlız motor kulaklarına çok dikkat et. Özellikle üstteki kulak hemen kopuyordu çok sert vites atışlarımda. Namussuzun 1. ve 2. vitesi çok çok kuvvetliydi. 3. vites biraz sıkıntılıydı. Yazılım ve headers yaptırırsan toparlar diye düşünüyorum. Beyaz kadranlarını da ben yaptırmıştım. O zaman Hasanpaşada kilometreci Hasan Usta diye yaşlı bir eleman vardıOna yaptırmıştım
Ancak biraz hatalı gösteriyordu ona dikkat et.
Güle güle kullan DAD 47' yi![]()
Aracı sık sık gürpınar'da görüyorum.. bi aralar baya dip basıktı ve egsoz vardı. Şuan ise tamamen stock görünümde. Maşallah.
Hayırlı olsunBende Uf rsi varken bu araba Cevizli'deydi. Eli ayağı düzgün kalan 3 5 rsi dan biri. Maşallah
Cem maşallah kardeşim DAD çok güzel![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah kazasız belasız dad cok güzel duruyor.
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)