Beyler çok acil olarak İphone için ücretli yada ücretsiz farketmez herhangi bir noktanın x ve y koordinatlarını gösteren ve hatta deniz seviyesinden yüksekliği gösterirsede harika olur bildiğiniz bir uygulama varmıdır?
Beyler çok acil olarak İphone için ücretli yada ücretsiz farketmez herhangi bir noktanın x ve y koordinatlarını gösteren ve hatta deniz seviyesinden yüksekliği gösterirsede harika olur bildiğiniz bir uygulama varmıdır?
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
igo, n turkey , tomtom
Google maps masaustunde sag tiklayinca koordinat veriyo, aynisi iphone appinde olabilir belki..
onlar sadece navigasyon tam olarak cihazın bulunduğu koordinatları vermiyor.
yanlış anlaşılmış olabilir benim aradığım 1 metrelik yer değişimini bile gösterebilecek bir uygulama tamamen gps den çalışacak yani. @Low-Rider onada baktım o derece dakika saniye şeklinde gösteriyo ve dediğim gibi hassasiyet ondada yok![]()
Sen bi iphone u takip mi etmek istiyosun?
Ios 5 kullaniyosan Find my iphone var. Telefona kurup baska telefon/ipad de ayni itunes acccountuyla uygulamaya girip bu isi yapabilirsin. Belki desktoptan da gormek mumkundur find my iphone u tam bilmiyorum.
yok herhangi bir iphone takip etmek değil amacım. elimde bir harita var x ve y koordinatları var tam olarak o noktayı arıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)