Arkadaslar ins sali yada carsamba gunu araba almaya ankaraya gelecegim ( ucakla ins) . Kia servisine gidecegim sasmazda, saolsun kadir abi yardimci oldu su zamana kadar.
Gelmisken tanismiz oluruz,gunduz isi olan yoksa cayini iceriz.
Arkadaslar ins sali yada carsamba gunu araba almaya ankaraya gelecegim ( ucakla ins) . Kia servisine gidecegim sasmazda, saolsun kadir abi yardimci oldu su zamana kadar.
Gelmisken tanismiz oluruz,gunduz isi olan yoksa cayini iceriz.
Built to fall....
yardımcı olabileceğimiz bişey varsa arayabilirsin kardeşim. Piston garage Erkutun dükkanada bekleriz. ivedik organize sanayide
RACE WERKS
yolun çankaya taraflarına düşerse dükkanıma beklerim
çayımızı çorbamızı ikram edelim kardeşim
532 797 95 31 burak
Ozan, Aspavaya götürsünler seni söyleÖzçelik iyidir
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
abi kia servisi benim dibimde uğramazsanız darılırım hatta öğlen gelin sizi yemeğe davet ediyimbekliyorum hatta burda pusuya yattım
gelirsenizde uğramazanız karışmam ....
ozan hayırlı olsun ne alıyosun birde aspava önemli bir konu gereken hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum![]()
Aspavanın ne olduğunu sana whatsapp'dan atıyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
havaalani sasmaz yaklasik ~50 km
taksiye binme bos yere 100 lira civari yazar. pazarlik edebilirsin ama havasin otobusleri ulusa kadar getiriyor zaten 10 lira ucreti. ulusdanda dolmus duraklarindan direk sasmazin icine kadar dolmus bulabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)