Videolar göz atarken benim arabanın bir videosunu buldum siteye koymak istedim.
Civic si izmitin iyi yürüyenlerden imiş.
Benim araçta bulunanlar
13/61 Kısa
Peugeot sport yazılım
Port polish.
İYİ SEYİRLER
Videolar göz atarken benim arabanın bir videosunu buldum siteye koymak istedim.
Civic si izmitin iyi yürüyenlerden imiş.
Benim araçta bulunanlar
13/61 Kısa
Peugeot sport yazılım
Port polish.
İYİ SEYİRLER
maşallah 1.00 ci dakkadan sonra kı videonun devamı baya iyi ama sıkılıp sıkılmadığını pek anlayamadım saxo uzuyor ama
iyi güzelde arkadaş Sİ de ne var ne yok ztn Sİ nin dolusu anca stock araçla yürür senın aracın kadar yüklü bir araçla yan yana bile gidemez bu video ya bile gerek yok yanı.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Ferdi kardeşimizin arabasıydı bu araç siyahtı hks 60mm egzoz düz boru filtre superchips yazılım vardı enson sökük halde headers egzoz filtreli typer ın 160 a kadar dibinden gidiyordu sonra maddi imkansızlıklardan dolayı satıldı şuan daha iyi olduğuna eminim fakat keşke denediğiniz araçta neler var sorsaydınız ve daha detaylı çekilmiş en azından rüzgar sesli değil otomobil sesli bir video olsaydı![]()
..::PASSATURBO1::..
neden böyle yazıyorum yazdıgın kelimelerden dolayı
civic si izmitin en iyi yürüyenlerinden imiş bu bana biraz küçümsercesine oldu en iyisi bukadar gidiyor gibi senin niyetin farklı olabilir iyi niyetli de olabilirsın ne ben senı tanırım nede sen benı burda da herkes birni tanımaz o yuzden yazdıgın kelimelerin ne anlama geldigini biraz düşünmelisin.
aracına maşallah ztn Sİ nin senın aracının yanında pek bir şansı yok D16A9 motorla
neden d16a9 un şansı yok yapılırsa her şartta şansı oluraraçlara maşALLAH bu arada.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
yapanlar olsa da görsek izlesek. bir si sever olarak biz de örnek alsak. hakkıya uğraşan erkut haricinde pek adam yok herhalde. si ya yapılan bütün specler fabrika opsiyonu gibi oldu. h/f/e crx 3.4 kelebek+yazılım. atmosferikte daha ilerisine giden arkadaşlarımız da oldu ama maceraları uzun sürmedi.
ah ah ah abi yarı yolda kesiliyoruz millet gibi gerimiz gelmıyor işte paranın gözü kör olsun bitmıyor ki arabaya ne yaparsan yap hepsi para hadi onu geçtim role cıkmak yarışmakta para olmayınca olmuyor işte. dün crx i stcok vtecle denedik vtecler saglamdı yarım boy falan crx aldı ama vtecler çok temız çok duzgundu...
2005 2006 yılında bir hayli uğraştım turbo atmosferik olarak.ama filtre egsoz headerslısı zevk vermemekle beraber yeterli değil tabiki macera uzun sürer sürerde kimse si motoruyla o kadar uğraşmaz tahmin etmiyorum b16 varken ama ben tekrardan bi d16 yapmak cok cok isterdim kendim alıp güzel şaşırtıcı yürütmek zevkli olabilirdi.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ben en sn sedan si yaptım ama maddiyattan dolayı satmak zorunda kaldım allahın izniyle madidi topladıgımda geri alıcam arabamı çok samımı arkadaşımda suan
cometic ince conta
full portpolish ( draglarda yarışan kadett gsıların üst kapagını yapan kişiler yaptı)
integra gaz kelebegi polishli
hedears 4 2 1
costum ısı yalıtımlı filtre
p29 chip
bu yaptıklarımdı yapıcaklarımda ;
crx 3 4 5 dişlisi
hafif volan
exedy stage 1 yada 2 baskı balata
iridyum buji
buji kablosu
egzos 48 lıkten 51 yada 55 lık olucaktı
ztn en son yapılcak yüklüsü bu idi
eee bu yaptıklarımızla kısalı chipli portpolishlı 106 yada vts ile anca yürürdük dimi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)