Volkswagen Polo 1.6 1997 Model 11.900 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 66607520
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum bilen eden daha önce gören varmıdır
birde sizin gözünüzde bu aracın ederi nedir
Volkswagen Polo 1.6 1997 Model 11.900 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 66607520
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum bilen eden daha önce gören varmıdır
birde sizin gözünüzde bu aracın ederi nedir
arabayı daha önce görmedim bilgim yok ama sahibi matbaa işi ile ilgili olabilirfotoların çekildiği yer iskitler matbaacıların o taraf
fotolardan da belli galerici satanlar
diğer ilanlarına bakın
Detaylı Arama Sayfası[s]=2015085&b[securetrade]=0&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sListe=1
tahminimce biz bunlardan araba aldık
iki ortaklardı iskitlerde finansbankın üstü olması lazım. aynen bizim arabanında fotoğrafları binanın üstünde çekilmişti. diğer ortağının adı mehmet olması lazım. güzel esnaflar. biz memnun kalmıştık..
galericiden olması önemli değil benim için yeterki araç düzgün olsun adamın dediğine göre değişeni edeni yokmuş birde ankaraya geldiğimizde bu aracı kime göstere biliriz
birde bu motorlar nasıldır sarfiyatları ne kadardır performansı tatmin edicimidir gerçi o kasaya 110 hp lik motor tatmin eder gibi geliyor ama kullananlar varsa onlarında yorumunu almak isterim
cok para bence ben aynı aracın 98 model klıma falan fılan 2 parca boyalısını 9 a sattım ya
komple boyatırsın ya okadar turmaz bence
işinize karışmak gibi olmasında ben hayatımda böyle kötü yol tutan bir araba görmedim.3 sene kullandım hiç olmuyacak yerde araç kafan kaydı kaza yaptım.heleki arkası yolda devamlı oynayan bir araç.şu an kullandığım skoda bile bu araçtan iyi yol tutuyor.ancak performans açısından tatmin edici
110 120 km arası Bi kamyon otobüs vari bi aracın yanından geçtiğinde araç çok fazla sallanıyor Sanki uçakta hava boşluğuna girmiş gibi![]()
Coğrafya kaderdir
Kaza değişen yok ise Rakam normal bence bu araç için... 11-11.5 lira her zaman alınır-satılır.
Denizli de benim sürekli alıp sattığım araçlar.
Fotolardan da gayet düzgün duruyor. Araç 75hp olan zaten.
Biz bunlardan bi volvo aldık piyasasından bayağı ucuza dediklerinden birşeyde çıkmadı piyasasından haberleri mi yoktu yoksa çok mu ölü fiyata aldılar bilmiyorum.
Piyasası o zaman 35 civarıydı bize 30 a gelmiştiŞuan Volvo servisi 36-37'ye müşterin var diyo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)