arkadaşlar ptt harici kapıda ödemeli çalışan kargo varmı?
arkadaşlar ptt harici kapıda ödemeli çalışan kargo varmı?
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
alıcagın urunu kımden alıyosan o fırmayla alakalı bısey bencee.
ben ankaradan plaka getirttim kapıda odeme secenegıyle yurtiçikargo getirdi.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
şahısa sadece ptt var. hatta ptt posta çeki hesap numarası alırsan kapıda ödeme ücretide azalıyor. kargolar için anlaşma gerekiyor öncelikle. ve anlaşmalı bile olsan ptt den daha fazla ücret alıyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
valla ben konyadan yarış koltuğu almıştım ptt ile geldi normal kargoda 1 gün sonra geliosa ptt ile 3 günde gelmişti yanlış hatırlamıosam![]()
Aras kargonun da var kapıda ödeme sistemi ancak onlarda şirket bilgileri filan istiyor bu sistem için.
Normal kargolarda bunu yapıyor ancak.Sözleşmeli müşterisi olmanız gerekiyor ve ay içerisnde minumum on kargonuz olması gerekiyor du yanlış hatırlamıyorsam böyle saçma sapan bir presödürleri var.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
sözleşme olmadan kapıda ödeme olmaz sadece pttden yollayabilirsin. ben lipleri yolluyorum 2-7 gün arası değişiyor
ptt, yurt içi ,sürat var bildigim,
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
arkadaşlar şimdi kargodan geliyorum yurtiçi ve arasa gittim şahıs olunca böyle bişey yapmıyorlar, sözleşmeli müşteri olmanız gerekiyor dediler durum böyle zaten arkadaşlarda yazmış ben gelene kadar teşekkürler ptt kargoya muhtacız sonuç olarak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)