Tamamen öyle gırgırına çekilmiştir sonuna kadar izlemeniz tavsiye olunur,bakalım kendinizden bişeyler bulabilecekmisiniz
Tamamen öyle gırgırına çekilmiştir sonuna kadar izlemeniz tavsiye olunur,bakalım kendinizden bişeyler bulabilecekmisiniz
Şampiyon benim Şampiyon benim...![]()
Biri geldi aklıma hemen...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
salçalı şampiyon yetiş![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bir düzeltme : Tavuk ciğeri kullanırsanız fakire düşer araç.![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
BM RS in yarıştığı günlerdi kanka...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Aynen kanka
Nasıl parlıyor ama
200 bindeki bir RS gibi değildi
Ama gene ayırırdım gene ayırırdım
Örnek
Bu gün BM RS yürüsün diye 500TL harcanmıştı
Daha beter ayırmıştım o günü
Serkanın çıldırdığı dönemler
VE BM 2.vites Gene ayırıyor - YouTube
O parayı sokağa bıraksaydı eğer alır biri faydalanır sevaba girerdi...![]()
ilk sorusunda yemin ediyorum komedi dukkanindaki o dış sesin sesine benzettim. Tam dublaj sesi var soru soran arkadaşta.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
ağzına sağlık dostum iyi anlatım bunun eğitimine geçmelisin bence otoparkta her yerde uygulayabilecek hale gelmeli özellikle,,
kaportayı güzelleştirmek için tavsiye edilen bi sakatat da vardır heralde bildiğiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)